Visma Consulting forstætter samarbejdet med National Oceanic and Atmospheric Administration

Teknologi | 27-10-2021 |

Gennem længere tid, endda flere år, der har Visma Consulting været leverandør til den amerikanske regering ved et samarbejde hos National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), hvor de har overvåget alle typer for fartøjer indenfor fiskeri og deres position i de amerikanske farvande.

Mikael Grønfeldt front

Mikael Grønfeldt er glad for den nye aftale

NOAA har kunne opretholde et sundt fiskeri med hjælp fra det Visma-udviklet værktøj, der sikrer den rette overvågning og derfor også er med til at opretholde en sikkerhed for de truede dyrearter i de amerikanske farvande, og langs kysterne.

 Global ansvarlighed

Visma Consultings it-værktøj er så stærkt og effektivit for den ameriksanske regering, at det har gjort det muligt for dem at genvinde den omfattende million-aftale med NOAA. Aftale betyder at de kan fortsætte det stærke samarbejde i nogen år frem.
Samarbejdet er ikke nyt, og har indtil videre kørt siden 2009, altså 12 år.
Mikkel Grønfeldt, som er Principal Manager hos Visma Consulting mener at det giver et fyldestgørende og klart billede af, at Visma Consulting er leveringsdygtige til de offentlige styrelser globalt set.

-Samarbejdet med amerikanske NOAA viser med al sin tydelighed, hvor langt vi er kommet indenfor digitalisering og it-udvikling, og hvordan vi med det rette it-mindset og dedikerede medarbejdere kan skabe løsninger, der kan hjælpe et foregangsland som USA med at beskytte blandt andet truede fiskearter, hvaler og skildpadder i det amerikanske farvand. Personligt er jeg stolt af at genvinde aftalen og ser også signalværdien i, at produktet taler i tidens ånd omkring bæredygtighed, samfundsøkonomisk betydning og ansvarlighed og understreger vigtigheden i at samarbejde på tværs af landegrænser. Blandt andet ser vi nu, at lige præcis det her it-værktøj vinder indpas i flere andre lande verden over.

Fakta

Gennem videnskaben vil NOAA bedre forstå den naturlige verden, og på den måde kunne være med til at beskytte de ressourcer jorden har. Overvågning og observation skal være vejen frem, når der skal sættes ind overfor det den globale klimaforandring.

NOAA bruger Visma Consulting it-værktøj til én ting, netop overvågning af fiskeri i det amerikanske farvande, sådan så genoprettelsen og bevaringen af de mange truede dyrearter kan sikres.

Website: NOAA

Kilde: Visma

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Teknologi

Kom og vær en del af det faglige forum, hvor du kan møde et stort netværk, finde produktnyheder, nye løsninger og blive klogere på, hvad […]

Teknologi

Særdeles attraktiv stilling i markedsledende teknologisk førende vækstvirksomhed Som applikations ingeniør hos Beckhoff bliver du en del af den særdeles kompetente tekniske afdeling, der har […]

Teknologi

Maskinstyring ud af boksen: Maskinbyggere kan vinke farvel til eltavler i grå metalskabe. Efter 10 års udviklingsarbejde har Beckhoff konstrueret et modulært system, der fjerner […]

Teknologi

Teknologi | 01-04-2022 |

En række offentlige myndigheder og selskaber starter i dag et forsøg med frisætning af data for el- og fjernvarmeforsyningen af bygninger i Aarhus Kommune. Målet […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.