TSG Nordic investerer og udbygger endnu en gang kapaciteten med andet opkøb på blot 5 måneder

Klima | 21-10-2021 |

TSG Nordic investerer og udbygger endnu en gang kapaciteten med andet opkøb på blot 5 måneder.

TSG

TSG Nordic er godt på vej til at blive nordens førende leverandør indenfor ansvarlig mobilitet

Købet af Ryomgård EL ApS er afgørende for fortsat at imødekomme efterspørgslen på installation og service af ladestandere til el- og hybridbiler.

“Vi er i fuld gang med at realisere vores ambitiøse strategi om at blive en af Nordens førende leverandører af ladeløsninger, her set i form af opkøbet af Ryomgård EL” fortæller Susanne Svarre, adm. direktør i TSG Nordic A/S.

Efterspørgslen på ladestandere fortsætter med at stige, og vi ser tydelige tegn på, at tendensen fortsætter. Derfor får flere og flere behov for at kunne lade op på turen – et udtryk, der er kendt som destinationsladning. Det behov mærker man i høj grad hos TSG Nordic A/S, der er den førende leverandør af udstyr og services til tankstationer i Europa. De har netop opkøbt elektrikervirksomheden Ryomgård EL ApS, som et led i den strategi, der skal sikre, at de også har en førerposition, når det gælder installation og service af ladestandere i Norden.

Erfaring og kvalitet i førersædet

”Der er lagt et grundigt forarbejde i at finde den rette virksomhed. Med valget af Ryomgård EL viser vi endnu en gang, at det er kvaliteten i det arbejdet og den service, der leveres, som skaber grobund for et stærkt samarbejde” – fortæller Susanne.
”Ryomgård EL bygger på stærke, familiedrevne traditioner og drives af engagement. Det er kvaliteter, der værdsættes højt hos TSG Nordic, og de fletter naturligt ind i vores egen kultur”, beretter den administrerende direktør.

Forventningens glæde er delt af det nye firma i TSG-gruppen:

“Vi ser frem til at blive en del af den store succes, som TSG oplever, og vi har meget at bidrage med, både i forhold til at styrke den eksisterende forretning og ved tilføjelse af nye områder, fortæller Henrik Kvist, direktør hos Ryomgård EL ApS.

Fra den 1. oktober indgår medarbejderne fra Ryomgård EL som en fast del af driftsafdelingen hos TSG Nordic.

“TSG tilbyder solide og driftssikre løsninger til distribution af energi, hvor vi er eksperter i intelligente el-installationer, renovering, nybygning, tele & data-anlæg og overvågning. Disse kompetencer tager vi helt naturligt med os ind i samarbejdet” afslutter Henrik Kvist.

Ryomgård EL ApS

Ryomgård EL har en stærk og loyal kundegruppe, hvor kerneforretningen primært er opgaver til erhverv samt offentlige institutioner. Målgruppen flugter godt med TSG Nordics position blandt industri- og erhvervskunder.
Den autoriserede elinstallationsvirksomhed blev etableret i 1979, og har siden 2010 været drevet af Henrik Kvist, som overtog firmaet fra sin far. De løfter alle tænkelige opgaver inden for elfaget, hvilket indebærer at montørerne laver alt fra at renovere institutioner i kommuner til elektriske styringer af fabrikker og el-arbejde på nybyggeri.

Kontakt

Martin Edslev
Kommunikationsansvarlig
M: (+45) 20 60 21 24
Email: martin.edslev@tsgnortheurope.com

Kilde: TSG Nordic A/S

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Klima

Klima | 06-04-2022 |

Fonden, som lanceres i april, skal finansiere udviklingen af klimavenlige løsninger til hotelbranchen med målet om at skabe en grønnere fremtid. I forbindelse med lanceringen […]

Klima

Klima | 05-04-2022 |

Klodens klima er ved at krydse den kritiske linje for en temperaturstigning på 1,5 grader. Hvis vi skal undgå de ødelæggende følger af det, skal […]

Klima

Klima | 25-03-2022 |

Meldgaard Miljø vinder EY Entrepreneur Of The Year 2021 i kategorien Sustainability. Juryen fremhæver bl.a. familievirksomhedens bidrag til, at vores samfund og andre virksomheder bliver […]

Klima

Klima | 22-03-2022 |

Hansgrohe gør status over sin bæredygtighedsstrategi på World Water Day 2022. Armatur- og bruseproducenten med hovedkontor i Tysklands Schwarzwald-region har allerede nået nogle af sine […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.