Tømrerfirmaet Dilling-Hansen bliver en del af Arentfeld A/S

Byggeri | 01-12-2021 |

Arentfeld A/S ønsker at gå forrest, når det handler om at præge kulturen og styrke nærværet i byggeprojekterne. De udvider derfor deres egenproduktion og har pr. 1/12 2021 overtaget Tømrerfirmaet Dilling-Hansen med Peter Dilling-Hansen i spidsen.

Dilling-Hansen

Arentfeld A/S vil arbejde for at gøre op med konfliktkulturen i byggebranchen og ønsker fokus på de blødere værdier som dialog, udvikling og samarbejde. Den kulturændring er virksomheden overbevist om, får de bedste levevikår med en høj grad af egenproduktion og en nærværende ledelse i hverdagen, hvilket er årsagen til aftalen.

-Jeg mødte Peter til et netværksarrangement i foråret. Der var god kemi, og vi har siden holdt kontakten. Peter er drevet af mange af de samme værdier som jeg selv; faglighed, dialog og samarbejde, og så er han bare et godt og ordentligt menneske. Han elsker ubetinget at bygge og tager naturligt styringen. Så da vi så behovet for at styrke vores tømrerafdeling i Arentfeld A/S, faldt min tanke straks på ham, udtaler Jacob Arentfeld Nielsen.

For Peter Dilling-Hansen var både Arentfeld A/S som virksomhed og timingen for Jacobs bejlen helt rigtig.

-Arentfeld A/S har en størrelse og et i nærvær i deres forretning, som tiltaler mig. Her bliver jeg en del af noget større, men det er samtidig et sted, hvor min stemme er vigtig.

Han fortsætter:

-Jeg har drevet Dilling-Hansen i mere end 10 år, og har igennem den seneste tid tænkt tanken om, at ville noget andet. Det er tømrerfaget og byggeprocessen, jeg brænder for, og ikke det administrative, som efterhånden har overtaget for mange af mine aftener og nætter. Og med mit fjerde barns ankomst synes tiden at være inde. Så da Jacob ringede, var jeg ikke i tvivl.

Peter Dilling-Hansen bliver udførende på pladserne og kommer samtidig til at have ansvaret for produktionen og bistå i tilbudsgivningen.

Kilde: Arentfeldt A/S

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.