Tidsbesparende opbevaring af tiltrotatorer

Byggeri | 07-10-2021 |

Indførelsen af automatiske hurtigskift betyder, at flere og flere maskinførere vælger at frakoble tiltrotatoren, når der er behov for ekstra grave- eller løftekraft. I disse situationer kan det være nødvendigt at transportere tiltrotatoren et stykke væk fra arbejdsområdet, da der ikke altid er helt ideelle jordforhold til at stille tiltrotatoren fra sig der, hvor arbejdet foregår. Derfor lancerer Engcon nu et opbevaringsstativ til tiltrotatoren. Stativet løser mange udfordringer med transport og opbevaring.

For at forenkle håndteringen af automatiske hurtigskift til forskellige typer overflader har Engcon udviklet et transport- og opbevaringsstativ, hvor maskinførerennemt kan parkere sin tiltrotator.

– Siden vi indførte vores automatiske hurtigskiftsystem EC-Oil uden ekstra omkostninger på vores hurtigskift og overdelen på vores tiltrotatorer, har vi set en klar stigning i, at maskinførere til- og frakobler deres tiltrotator alt efter den type arbejde, de udfører, siger Martin Engström, produktchef hos Engcon.

Enkelhed er nøglen
Stativet er bygget i stærkt pladejern og kan udstyres med valgfrit beslag. Stativet er designet til at kunne bæres med pallegafler. Det gør det let for eksempelvis en læssemaskine eller en lastbil at bære tiltrotatoren, der sidder beskyttet og fast tilkoblet i det nederste hurtigskift.

– Enkelheden ved at kunne til- og frakoble tiltrotatoren uden at skulle forlade kabinen gør det muligt for maskinføreren at optimere sin maskine ud fra de opgaver, han udfører, på en enkel og fleksibel måde. Derudover er de automatiske koblinger under tiltrotatoren beskyttet, når den parkeres i transportstativet, siger Martin Engström.

Transport- og opbevaringsstativet har dimensionerne 1200 x 800 mm, hvilket er det samme som en Europalle, og dermed passer det også i palleholdere beregnet til disse.

Pressekontakt

Sten Strömgren
Marketing, Taler svensk og engelsk
sten.stromgren@engcon.se
+46 (0) 70 529 96 32

Kilde: Engcon

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.