TEKLYNK og Brother i nyt samarbejde

Teknologi | 19-01-2022 |

Pr. 18. januar 2022 har Brother indgået en samarbejdsaftale med TEKLYNX, der er førende i verden inden for stregkodesoftware. Samarbejdet gør det nemmere for kunderne at oprette og printe stregkodelabels end nogensinde før. Det er med til at styrke Brothers labelprintløsninger og sætter samtidig kunderne i stand til effektivt at oprette og printe professionelle labels.

Brother tilbyder en lang række labelprintere, der er kompatible med TEKLYNX’ softwareløsninger.

Brother tilbyder en lang række labelprintere, der er kompatible med TEKLYNX’ softwareløsninger. Kombinationen af de to produktporteføljer sikrer bedre printerresultater og giver kunderne de nødvendige værktøjer til at kunne printe labels hurtigt og effektivt. De integrerede løsninger, der nu udbydes, øger desuden datasikkerheden.

Nicolas Serra, der er Senior Manager Corporate & Solutions Division hos Brother i Frankrig, siger: ”Vi er glade for at kunne offentliggøre vores nye, europæiske samarbejdsaftale med TEKLYNX, der er førende i verden inden for integreret softwareudvikling. Det giver Brother en øget synlighed på forretningsområder, der er strategisk vigtige for os. Det tætte samarbejde er med til at sikre, at vores kunder kan bruge deres termiske Brother-labelprintere hver dag, idet opmærkningsprocessen forenkles. Desuden sikrer de fantastiske softwareprodukter, at man kan bevare den høje grad af nøjagtighed, og at alle branchestandarder kan overholdes.”

”Vi er stolte over at have indgået samarbejde med Brother og over at kunne tilbyde muligheden for at øge produktiviteten inden for labelprint markant,” siger Thierry Mauger, der er International President hos TEKLYNX.

TEKLYNX’ softwareløsninger dækker hele Brothers sortiment af labelprintere med termisk printteknologi og giver virksomheder mulighed for at printe mange forskellige labelformater fra en centraliseret platform, afhængigt af ønske og behov.

TEKLYNX intuitive bruger-interface frigør tid hos virksomhederne, der før blev anvendt på tidskrævende labeldesign. Nu kan de selv lave ændringer eller oprette standardskabeloner – hurtigt og nemt. Det sparer tid og frigør dyre IT-ressourcer, så medarbejderne kan fokusere på de opgaver, der tilfører mest værdi.

Takket være den stregkode- og RFID-teknologi, TEKLYNX er specialister i, giver samarbejdet også Brother mulighed for at øge sporbarheden for sine opmærkningsløsninger, fra produktion til forsendelse og på tværs af en lang række brancher.

Brothers kunder kan nu downloade deres printerdrivere* via TEKLYNX’ hjemmeside.

*Følgende labelløsninger fra Brother understøttes af TEKLYNX: RJ-kvitterings og labelprintere, TD-labelprintere og de industrielle TJ-labelprintere.

Kilde: Brother

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Teknologi

Kom og vær en del af det faglige forum, hvor du kan møde et stort netværk, finde produktnyheder, nye løsninger og blive klogere på, hvad […]

Teknologi

Særdeles attraktiv stilling i markedsledende teknologisk førende vækstvirksomhed Som applikations ingeniør hos Beckhoff bliver du en del af den særdeles kompetente tekniske afdeling, der har […]

Teknologi

Maskinstyring ud af boksen: Maskinbyggere kan vinke farvel til eltavler i grå metalskabe. Efter 10 års udviklingsarbejde har Beckhoff konstrueret et modulært system, der fjerner […]

Teknologi

Elektronik | 01-04-2022 |

En række offentlige myndigheder og selskaber starter i dag et forsøg med frisætning af data for el- og fjernvarmeforsyningen af bygninger i Aarhus Kommune. Målet […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.