Styrkende forretningsområde indenfor vedvarende energi

Klima | 24-09-2021 |

Jon Blønd Sørensen (52) er ny direktør for Technical Lines og skal styrke Codans position i markedet for vedvarende energi.

Codan vindmøller

Codan styrker forretningsområdet indenfor vedvarende energi med stærk brancheprofil

Codan er allerede en global storspiller og markedsledende, når det kommer til den del af forretningen, der rådgiver om risikostyring samt forsikring ved konstruktion og drift af store vindmølle- og solcelleprojekter. Ansættelsen af Jon Blønd Sørensen vil blot styrke denne position. Han kommer fra en stilling som Senior Underwriter i en stor global forsikringsudbyder og har over 15 års erfaring med netop forsikring, risikostyring og underwriting af store komplekse virksomheder.

“Vi er glade for, at Jon Blønd Sørensen skal være med til at fortsætte den rejse, vi i Codan har været på i over 30 år med rådgivning og forsikring i den bæredygtige sektor. Jon skal således være med til at udvikle og styrke vores position i det globale marked indenfor vedvarende energi. Jon har stor erfaring og et veludbygget netværk i branchen, så det er en stærk profil, vi har fået med ombord,” siger Camilla Amstrup, Erhvervsdirektør i Codan Danmark.

Codan er med til at forsikre +60% af verdens havvindmøller. Kundeporteføljen tæller blandt andet store danske virksomheder som Vestas og Ørsted samt større havvindmølleprojekter i Europa og Asien.

“Vi er selvfølgelig stolte af, at vi i Codan er med til at hjælpe mange dele af verden med omstillingen til at producere deres energi mere bæredygtigt,” siger Camilla Amstrup.

Jon Blønd Sørensen ser frem til at stå i spidsen for Codans aktiviteter indenfor vedvarende energi i et globalt marked og ser samtidig mange muligheder i Codans sammenlægning med Alm. Brand.

“Den grønne omstilling er for alvor kommet for at blive, og Codan har i mange år været markedsledende på området, hvilket jeg i sagens natur glæder mig til at være med til at understøtte og videreudvikle. Der sker i disse år mange nye spændende ting på energimarkedet, som det er værd at holde øje med og i den forbindelse er det essentielt at have en stærk koncern i ryggen, som Alm Brand og Codan bliver,” udtaler Jon Blønd Sørensen.

Den nye direktør for Technical Lines starter 1. november.

Codan opruster ligeledes i Risk Solution-afdelingen, som står for rådgivning af store virksomheder med komplekse forsikringsbehov herhjemme som globalt. Det sker med ansættelsen af Helle Rømer Ingholt.

Helle Rømer Ingholt kommer fra en stilling som Senior Property Specialist i den amerikanske Forsikrings- og Konsulentvirksomhed AON, hvor hun har arbejdet med nogle af de største virksomheder på det danske marked.

“Helle Rømer har en kæmpe erfaring indenfor Risk Solution segmentet og skal støtte op omkring vores strategi og servicering af nye samt eksisterende kunder. Helle har tidligere været ansat i Codan, så man kan vel sige, at vi blot byder hende velkommen hjem,” siger Camilla Amstrup.

Kontakter

Camilla Riis Cornelius
PR – og Presseansvarlig
Tlf: +45 30 37 83 07
cqu@codan.dk

Kilde: Codan

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Klima

Energi | 06-04-2022 |

Fonden, som lanceres i april, skal finansiere udviklingen af klimavenlige løsninger til hotelbranchen med målet om at skabe en grønnere fremtid. I forbindelse med lanceringen […]

Klima

Energi | 05-04-2022 |

Klodens klima er ved at krydse den kritiske linje for en temperaturstigning på 1,5 grader. Hvis vi skal undgå de ødelæggende følger af det, skal […]

Klima

Energi | 25-03-2022 |

Meldgaard Miljø vinder EY Entrepreneur Of The Year 2021 i kategorien Sustainability. Juryen fremhæver bl.a. familievirksomhedens bidrag til, at vores samfund og andre virksomheder bliver […]

Klima

Energi | 22-03-2022 |

Hansgrohe gør status over sin bæredygtighedsstrategi på World Water Day 2022. Armatur- og bruseproducenten med hovedkontor i Tysklands Schwarzwald-region har allerede nået nogle af sine […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.