Store nyheder fra Hansgrohe til badet på VVS-messen i Odense

Byggeri | 09-09-2021 |

Hansgrohe

Oplev bl.a. nyhederne Pulsify med PowderRain og RainDrain.

På årets VVS-messe i Odense den 12.-14. oktober er Hansgrohe som altid at finde i hal C på stand 3101- b. Også i år deltager virksomheden med sine to brands: designmærket AXOR og premiummærket hansgrohe, der begge præsenterer banebrydende nyheder til badeværelset. En af nyhederne, der kan opleves på messen, er den nye badkollektion AXOR One, der imponerer med sin enkle og elegante stil. Derudover har hansgrohe udvidet sit sortiment med helt nye designafløb af høj kvalitet, som giver badeværelset et gennemført look i de samme overfladefarver som hansgrohes eksisterende sortiment.

Udover at præsentere en række produktnyheder, så fejrer Hansgrohe i år 120-årsjubilæum. Pioneren Hans Grohe som grundlagde firmaet i 1901, var gennem hele livet inspireret af det vidunderlige element vand og motiveret af ønsket om at give folk en komfortabel bruseoplevelse. Gennem årene har firmaet præsenteret en lang række produkter og teknologiske innovationer som for mange er velkendte produkter på badeværelset. Firmaet Hansgrohe blev grundlagt som et simpelt værksted i Schiltach i Sydtyskland i 1901, men er i dag en global virksomhed repræsenteret i 146 lande, med 4700 medarbejdere og præmieret med mere end 600 designpriser gennem årene.

hansgrohe har udvidet sit sortiment med designafløb af høj kvalitet

hangrohe

De nye hansgrohe RainDrain designafløb passer til hansgrohes eksisterende brusersortiment i design og overflader.

Perfektion til brusebadet – og en fryd for øjet. RainDrain er den perfekte løsning til enhver bruser: Det brede udvalg af produkter og overflader gør det muligt at ramme enhver smag og ethvert badeværelsesdesign. Ved at kombinere RainDrain med eksisterende hansgrohe-produkter fås samme overflade og look på hele badeværelset. Og RainDrain-designafløbene ser ikke bare godt ud, de giver samtidig en effektiv og funktionel afløbsløsning til badeværelset i den anerkendte hansgrohe-kvalitet.

En indbygningsdel til alle bruseafløb sørger for sikkerhed under installationen og takket være den lave indbygningsdybde egner RainDrain sig til forskellige indbygningssituationer, både ved nybyggeri og renoveringsprojekter. Den innovative vandlåsløsning Dryphon står til rådighed til RainDrain for høj afløbseffekt op til 60 l/min.

Ny hansgrohe Pulsify bruserserie: kompakt, individuel, iøjnefaldende og vandbesparende

hansgrohe

Pulsify – en ny dimension inden for afslapning. Med stråletypen PowderRain forvandles vandet til en let kåbe bestående af utallige mikrodråber til en afslappende brusefornøjelse.

Pulsify udnytter pladsen optimalt i bruseren – til store wellness- og designfornøjelser, selv i de mindste badeværelser. Pulsify bruserne forvandler vandet til en silkeagtig kåbe bestående af utallige mikrodråber, som indhyller hele kroppen. De forskellige stråletyper i hoved- og håndbruser vælges med et enkelt tryk på en knap. ShowerTablet termostatarmaturet styrer ikke blot temperatur og vandmængde: Den over 40 cm lange hylde giver samtidig plads til sæbe og shampoo, og her sættes håndbruseren også, når den ikke er i brug.

En anden fordel ved hansgrohe Pulsify er det lave vandforbrug ved EcoSmart-varianten. Med ”Green”-varianten med én stråletype kan du endda skrue forbruget helt ned til 6 liter vand i minuttet.

AXOR One: Ny kollektion fra AXOR til håndvask, badekar og bruser

Hansgrohe

Kollektionen AXOR One består af elegante arketyper til håndvask, badekar og bruser, der præges af et holistisk designsprog med slanke silhuetter, glatte overflader, bløde rundinger og afbalancerede proportioner.

De britiske designere Edward Barber og Jay Osgerby fortolker en velkendt arketype på ny – for mere klarhed og bedre funktioner. AXOR One byder på en ny betjening i form af den videreudviklede Select-teknologi: Ved at trykke alt-i-et-grebet ned åbner eller lukker man for vandet, og ved at dreje det justeres temperaturen. Betjeningen er enkel, intuitiv og yderst præcis – og denne innovative designtænkning karakteriserer hele kollektionen.

AXOR One sortimentet omfatter 31 produkter, herunder håndvaskarmaturer, armaturer til vægmontering, en gulvstående karsøjle med håndbruser og AXOR One termostatmoduler til badekar eller bruser. Det store udvalg af bruseprodukter tæller hovedbrusere, der kombinerer stråletyperne Rain og PowderRain, en håndbruser med PowderRain samt en Showerpipe og et brusersæt. Alle AXOR One produkter kan individualiseres i mat sort eller en eksklusiv AXOR FinishPlus overflade.

Finoris: Bevægelsesfrihed og komfort ved håndvasken

Hansgrohe

Fleksibel til alle aktiviteter ved håndvasken: det nye håndvaskarmatur hansgrohe Finoris.

Hverdagen på familiens badeværelse består typisk af personlig hygiejne, rengøring og vasketøj. Det gør håndvasken til omdrejningspunktet for mange af dagens aktiviteter, og derfor er det vigtigt at have den rigtige vandhane, der egner sig til det hele. Af den grund giver den nye armaturserie hansgrohe Finoris med varianten ”Flex” stor bevægelsesfrihed, der letter de daglige gøremål. Det er for eksempel nemt at vaske håret hurtigt ved håndvasken med det udtrækkelige brusehoved, der også er velegnet til at skylle vasken ren.

Den diskret integrerede udtræksbruser kan trækkes 50 cm ud og glider gnidningsfrit tilbage på plads efter brug takket være et magnetisk system. hansgrohe Finoris armaturets ydre imponerer med et slankt, geometrisk look. Det fås i samme

minimalistiske design uden udtræksbruser i tre forskellige højder. Med et tryk på en knap skiftes mellem den bløde PowderRain-brusestråle og en fyldig laminarstråle – der er en stråle til ethvert formål. Begge stråletyper har et lavt vandforbrug på bare 5 l/min.

Related links:

Pressekontakt

Nicole Aupke
Kommunikations- og webkoordinator
nicole.aupke@hansgrohe.dk

Laura Kjær Henriksen
Marketingchef
laura.henriksen@hansgrohe.dk
22990176

Kilde: Hansgrohe

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.