Stor test af elbilsforsikringer

Klima | 23-08-2021 |

Forbrugerrådet Tænk tester jævnligt forsikringer og kommer med anbefalinger til, hvor danskerne kan få den bedste forsikring. De har for første gang lavet en stor test af forsikringer til elbiler på det danske marked, og her er Lærerstandens Brandforsikring kåret til ”bedst i test”.

Billede af en mand der tanker sin elbil med el

Billede af en mand der tanker sin elbil

Salget af elbiler stormer frem i Danmark, og bilproducenterne satser benhårdt på at omstille produktionen til de eldrevne køretøjer. Derfor har Forbrugerrådet Tænk gennemført en test på udbuddet af de lovpligtige forsikringer til elbiler. Blandt 15 testede selskaber er Lærerstandens Brandforsikring kåret som ’Bedst i test’ på deres elbilforsikring.

Forbrugerrådet Tænk bruger i testen Lærerstandens Brandforsikring som repræsentant for LB Forsikring, og da den testede forsikring er ens for de fire forsikringsgrupper; Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA, som LB Forsikring består af, kommer de gode vilkår også medlemmerne i disse selskaber til gode.

”Vi er meget glade for at vinde Forbrugerrådet Tænks test af forsikringer til elbiler. Elbilmarkedet er i hastig vækst, og vi ønsker i LB Forsikring, at vores medlemmer skal opleve markedets bedste forsikringer på de grønne biler. Derfor gik vi i foråret både ud med nye og forbedrede vilkår på elbiler og en skarp pris. Anerkendelsen fra Tænk viser, at vi er på den helt rette vej i forhold til at blive det bedste forsikringsselskab til elbiler,” siger produktdirektør i LB Forsikring, Philip Wegloop.

Forbrugerrådet fremhæver, at Lærerstandens Brandforsikring har testens laveste priser, og forsikringsvilkårene er blandt de bedste hos forsikringsselskaberne i testen. Det Philip Wegloop især bider mærke i er:

”Tænk fremhæver, at vi hos LB Forsikring med vores priser og vilkår har det tydelige budskab, at alle elbiler er velkomne hos os. Det er helt rigtig set. Vi vil gerne ramme det grønne bilmarked bredt. Naturligvis er der forskel på, hvad en forsikring koster afhængig af bilen, men vi har netop i foråret lavet en ny øget kaskodækning, der er skræddersyet til el- og hybridbiler, så man som medlem hos os er godt og bredt dækket, uanset hvilken grøn bil man har,” siger Philip Wegloop.

Uvildige vurderinger betyder ekstra meget

Med kåringen som bedste forsikring til elbilejere har LB Forsikring vundet ’Bedst i test’ eller er endt i kategorien ’anbefaler” i alt seks gange i 2020/2021 inden for de store forsikringsgrupper som hus, bil, rejse, indbo, fritidshus og nu elbil.

”Som Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab er vores fokus udelukkende at tjene medlemmerne, vi har ingen aktionærer vi skal skabe overskud til. Derfor betyder de uvildige vurderinger, som denne fra Tænk, der kårer vores forsikringer som de bedste eller anbefaler os, ekstra meget for os,” siger Philip Wegloop.

For yderligere kommentarer:

Pressechef Marie Grabow Westergaard, tlf. 31 43 82 33, mail mago@lb.dk

Om LB Forsikring:

LB Forsikring er Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab, der består af forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA.

LB Forsikring har lige over 400.000 medlemmer fordelt i hele landet, og er er det tredjestørste forsikringsselskab på privatmarkedet i Danmark.

Kontakter

Marie Grabow Westergaard
Pressechef
presselb@lb.dk

Tlf: 31438233

mago@lb.dk

Links

Læs mere om elbilforsikringen her

Om LB Forsikring

LB Forsikring
Amerika Plads 15
2100 København ø

+45 78 73 68 03
https://www.lbforsikring.dk/
LB Forsikring er Danmarks største medlemsejet forsikringsselskab, og består af forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA.
LB Forsikring har lige over 400.000 medlemmer fordelt i hele landet, og er er det tredjestørste forsikringsselskab på privatmarkedet i Danmark.

 

 

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Klima

Transport | 06-04-2022 |

Fonden, som lanceres i april, skal finansiere udviklingen af klimavenlige løsninger til hotelbranchen med målet om at skabe en grønnere fremtid. I forbindelse med lanceringen […]

Klima

Transport | 05-04-2022 |

Klodens klima er ved at krydse den kritiske linje for en temperaturstigning på 1,5 grader. Hvis vi skal undgå de ødelæggende følger af det, skal […]

Klima

Transport | 25-03-2022 |

Meldgaard Miljø vinder EY Entrepreneur Of The Year 2021 i kategorien Sustainability. Juryen fremhæver bl.a. familievirksomhedens bidrag til, at vores samfund og andre virksomheder bliver […]

Klima

Transport | 22-03-2022 |

Hansgrohe gør status over sin bæredygtighedsstrategi på World Water Day 2022. Armatur- og bruseproducenten med hovedkontor i Tysklands Schwarzwald-region har allerede nået nogle af sine […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.