Stærkt partnerskab mellem Norlys og EVBox Group – de nye internationale ladestanderleverandører

Klima | 16-09-2021 |

Fremtidens ladestandere kommer fra Norlys og energi- og telekoncernens nye strategiske samarbejdspartner EVBox Group. Med international, veldokumenteret erfaring og solide produkter er EVBox en stærk partner for Norlys i ambitionen om at blive førende på det danske marked for ladeløsninger til el- og hybridbiler.

Norlys beskåret

Norlys i stærkt partnerskab med internationale ladestanderleverandør EVBox Group

Norlys og EVBox har indgået et stærkt strategisk partnerskab, hvor nytænkende og økonomisk attraktive ladeløsninger for både privat- og erhvervskunder bliver det fælles omdrejningspunkt. Danmarks høje ambitioner på området for el- og hybridbiler stiller store krav til opbygning af ladeinfrastrukturen i landet. Norlys og EVBox vil i fællesskab opsætte 300.000 ladestandere frem mod 2030 og dermed bidrage betydeligt til den ladeinfrastuktur, der er en af forudsætningerne for et elektrificeret Danmark.

– Som andelsselskab er det naturligt for os at tænke i denne nye vigtige infrastruktur, samt hvordan vi igennem partnerskaber kan være med til at sikre et grønnere Danmark. Men vi ser også ind i et intenst teknologikapløb, hvor dem med de stærkeste løsninger er dem, der sætter landkortet af ladestandere. Derfor er det jo helt afgørende for os som selskab at vælge vores samarbejdspartner med omhu. EVBox er en stærk aktør, der tænker grønt som os, og som forstår kernen i den grønne omstilling. Samtidig er de førende indenfor tekniske ladeløsninger og tilhørende it-platforme og ved, at man skal investere massivt for at få succes, siger Mads Brøgger, direktør for Norlys Energi.

Stærk teknologi og software

I fremtiden vil der således stå Norlys på rigtig mange af ladestanderne i danskernes indkørsler og i det offentlige rum. Helt i tråd med Norlys’ strategiske sigte, skal denne fremtidsvision realiseres igennem partnerskabet med EVBox, der også ser Norlys som en stærk samarbejdspartner:

– Norlys har som Danmarks største energi- og telekoncern en stor rækkevidde og kræfterne til for alvor at skabe infrastruktur og bidrage betragteligt til den grønne omstilling. Vi er stolte over at kunne være med på den rejse. Vi har mange års erfaring og et veludviklet produkt på både teknologi og software. Der er ingen tvivl om, vi sammen kan skabe gode ting til gavn for de danske kunder, siger Bram Poeth, der er Kommerciel Direktør i EVBox.

Netop strategiske partnerskaber og nye teknologier er opskriften på at finde de løsninger, der skal sikre den grønne omstilling. Derfor er valget af samarbejdspartner også resultatet af en grundig forudgående analyse.

– Jeg er virkelig godt tilfreds med, at vi nu kan indgå partnerskab med en helt igennem professionel partner med nogle utroligt stærke produkter. Der er ingen tvivl om, at vi står ved en skillevej, hvor Norlys skal handle meget aktivt og tilbyde nye løsninger for at udbygge positionen som en førende aktør i markedet på den korte og lange bane. Vi har et enormt stærkt værditilbud med enkle og gode løsninger, der er rettet mod fremtiden, og vi kan allerede nu konstatere, at der er en særdeles stor og positiv efterspørgsel på vores løsninger hos kunderne, slutter Mads Brøgger.

Kontakter

Mette Madsen Dam
Kommunikationspartner
Tlf: +45 2086 5161
metdam@norlys.dk

Kilde: Norlys

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Klima

Klima | 06-04-2022 |

Fonden, som lanceres i april, skal finansiere udviklingen af klimavenlige løsninger til hotelbranchen med målet om at skabe en grønnere fremtid. I forbindelse med lanceringen […]

Klima

Klima | 05-04-2022 |

Klodens klima er ved at krydse den kritiske linje for en temperaturstigning på 1,5 grader. Hvis vi skal undgå de ødelæggende følger af det, skal […]

Klima

Klima | 25-03-2022 |

Meldgaard Miljø vinder EY Entrepreneur Of The Year 2021 i kategorien Sustainability. Juryen fremhæver bl.a. familievirksomhedens bidrag til, at vores samfund og andre virksomheder bliver […]

Klima

Klima | 22-03-2022 |

Hansgrohe gør status over sin bæredygtighedsstrategi på World Water Day 2022. Armatur- og bruseproducenten med hovedkontor i Tysklands Schwarzwald-region har allerede nået nogle af sine […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.