SMV’er får nye muligheder efter en ny sum penge ved investeringsstøtte

Teknologi | 12-10-2021 |

Det er glædeligt, at der nu åbner en ny runde af SMV:Digital. Her bliver det muligt at få direkte investeringsstøtte på op til 250.000 kr. til at investere i f.eks. automatisering, e-handel eller nye it-systemer. Sådan lyder meldingen fra DI’s branchefællesskab for digitale virksomheder, DI Digital, efter at Erhvervsministeriet præsenterede den nye pulje i dag.

penge

– Det er rigtig godt, at det med den nye pose penge fra SMV:Digital bliver muligt at investere i lige præcis det, den enkelte virksomhed har brug for, og ikke kun at få hjælp til rådgivning, som det tidligere har været tilfældet, siger branchedirektør Rikke Hougaard Zeberg, DI Digital.

Branchedirektøren finder, at det er vigtigt med håndgribelig hjælp og rådgivning til SMV’erne. SMV:Digital programmet er der, hvor man kan starte, hvis man har brug for konkret hjælp til, hvordan man får taget sit næste digitale skridt i virksomheden.

– Med denne pulje er det f.eks. også muligt at få støtte til nye softwarelicenser i en kortere periode. Og vi ved, at har man først fået mod på digitalisering af virksomheden, får mange mod på mere og investerer igen i yderligere digitalisering.

– Der har været stor efterspørgsel efter SMV:Digital. Derfor har regeringens digitaliseringspartnerskab senest foreslået, at udvide ordningen med ekstra tilbud til SMV’erne, siger Rikke Hougaard Zeberg.

De ekstra tilbud kan f.eks. være tilskud til indkøb af teknologi og it, kompetenceudvikling i direkte tilknytning til SMV:Digitals rådgivningsforløb og i nye og kortere tematiserede forløb med rådgivning, så endnu flere virksomheder kan få gavn af ordningen.

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Kilde: DI Digital

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Teknologi

Kom og vær en del af det faglige forum, hvor du kan møde et stort netværk, finde produktnyheder, nye løsninger og blive klogere på, hvad […]

Teknologi

Særdeles attraktiv stilling i markedsledende teknologisk førende vækstvirksomhed Som applikations ingeniør hos Beckhoff bliver du en del af den særdeles kompetente tekniske afdeling, der har […]

Teknologi

Maskinstyring ud af boksen: Maskinbyggere kan vinke farvel til eltavler i grå metalskabe. Efter 10 års udviklingsarbejde har Beckhoff konstrueret et modulært system, der fjerner […]

Teknologi

Teknologi | 01-04-2022 |

En række offentlige myndigheder og selskaber starter i dag et forsøg med frisætning af data for el- og fjernvarmeforsyningen af bygninger i Aarhus Kommune. Målet […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.