Små badeværelser skal ikke snydes for maksimal bruserfornøjelse

Byggeri | 19-01-2022 |

Bruseroplevelser efter dit ønske: Begynd dagen med et friskt, behageligt brusebad og skyl dagens stress og jag væk med en blød brusestråle om aftenen. Ofte forbliver det ønsketænkning, for mange føler ikke, at de har plads eller råd til et luksusbad. Men hansgrohe Pulsify S, en bruserserie i moderne design, åbner nye muligheder for hjemmets bruseområde.

hansgrohe Pulsify S er en bruserserie i moderne design, som åbner nye muligheder for hjemmets bruseområde.

Under hansgrohe Pulsify S bruserne opstår et blidt regnvejr med den mikrofine stråletype PowderRain. På familiens store badeværelse eller det lille badeværelse i lejligheden: hansgrohe Pulsify S byder på den optimale, individuelle bruseroplevelse til ethvert rum, ethvert budget og enhver smag. De forskellige stråletyper i håndbruseren vælges med et enkelt tryk på en knap.

Vandbesparende og let at vedligeholde

hansgrohe Pulsify S bruserne imponerer med et moderne, iøjnefaldende design. Med afrundede former, der er lette at pleje, er de blikfang i mange forskellige badeværelsesmiljøer. Valget mellem de tre overflader krom, mat sort og mat hvid gør det let at kombinere bruserserien med passende produkter ved håndvask og badekar, særligt armaturserien Vivenis fra hansgrohe.

Pulsify 3jet håndbruseren findes i to varianter, der begge har stråletyperne PowderRain for et behageligt brus for kroppen og IntenseRain, der er god til at skylle shampoo ud. Forskellen ligger i den tredje stråletype. Én variant byder på en afslappende massagestråle, den anden på en aktiverende Mono-stråle. En anden fordel ved hansgrohe Pulsify S er det lave vandforbrug ved EcoSmart-varianten. Du kan vælge en håndbruser, der sparer på vandet, hvis du ønsker det, og det passer til dine bruseønsker. Med ”Green”-varianten med én stråletype kan du endda skrue forbruget helt ned til 6 liter vand i minuttet.

Også når det gælder rengøring, er der mange fordele ved hansgrohe Pulsify S, for håndbruseren er udstyret med den velkendte hansgrohe QuickClean-funktion. Ved jævnligt at gnide let med fingrene hen over stråleskivens dyser løsnes kalkaflejringerne, der uundgåeligt vil opstå.

Hansgrohe Pulsify modtager guld i German Innovation Award

Guld til hansgrohe-innovationen Pulsify S: Den nye bruseserie fra hansgrohe blev den 18. maj 2021 kåret som vinder af den tyske innovationspris i online-galleriet af det tyske designråd i kategorien “Excellence in Business to Customer – Heating and Bathroom”. German Innovation Award hædrer hvert år produkter og løsninger på tværs af brancher, der sammenlignet med tidligere løsninger adskiller sig ved primært at sætte forbrugeren i centrum og skabe værdi. Ekspertjuryen valgte Pulsify ud fra følgende argumenter: “Det nye Pulsify-brusersystem imponerer med et klart, tidløst design, der kan integreres harmonisk i mange moderne badeværelsesmiljøer med dets forskellige størrelser, farvekombinationer og modelvarianter, samtidig med, at det giver en høj grad af designfrihed. Bemærkelsesværdigt er også den nye PowderRain-stråletype. Med sine mikrofine vanddråber sikrer det ikke kun en særlig behagelig bruseoplevelse, det hjælper også med at reducere vandforbruget med op til 60 procent. Det er imponerende, hvordan kundefordele, sofistikeret design og bæredygtighed er blevet kombineret her på et æstetisk højt niveau.” hansgrohe-mærket er især tilfreds med denne fremragende evaluering.

Kilde: Hansgrohe

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.