ROCKWOOL vinder EY og Dansk Erhvervs særpris

Byggeri | 16-09-2021 |

EY og Dansk Erhverv anerkender med særprisen ”Long Term Value Creation” ROCKWOOLs bidrag til at reducere byggebranchens klimapåvirkninger og accelerere den grønne omstilling. Det skete onsdag aften ved årets uddeling af Sustainability Awards 2021.

Sustainability Award 2021På Børsen

ROCKWOOLs bestyrelsesformand Thomas Kähler modtog den flotte særpris som en anerkendelse af den langsigtede indsats for grøn omstilling og ansvarlig virksomhedsdrift. Det foregik ved årets prisuddeling Sustainability Awards 2021 i Børssalen.

EY i Danmark og Dansk Erhverv uddelte til aften for første gang Sustainability Awards 2021. Særprisen “Long Term Value Creation” er indstiftet for at anerkende de virksomheder, der arbejder dedikeret med i bæredygtighed, og som har dokumenteret, at de gør en forskel. Juryen understreger, at særprisen går til en virksomhed, der har klare ambitioner i arbejdet med ansvarlig virksomhedsdrift, og som aktivt har vist og rapporteret fremskridt i at opfylde netop de ambitioner.

”Med Særprisen for Long Term Value Creation vil vi gerne fremhæve og hylde dem, der sidder med løsningerne. Vi ønsker at sætte fokus på virksomheder, som i særlig grad har ambitioner inden for bæredygtighed, og som har vist stor dokumenteret impact. EY og Dansk Erhverv ser ROCKWOOL Group, som sådan en virksomhed,” siger Jan C. Olsen, CEO for EY i Danmark.

Verificeret og dokumenteret omstilling

ROCKWOOL modtager prisen for bl.a. at have sikret store CO2-besparelser i byggesektoren gennem banebrydende teknologi, og fordi produkterne muliggør en høj grad af genanvendelse.

“Bæredygtighed er dybt integreret i vores forretningsstrategi. Vores arbejde for at forbedre vores produkters positive indvirkning og minimere den negative effekt fra vores operationer er baseret på data, der kan revideres eksternt. En langsigtet værdiskabelse er præcis dét, vi søger at opnå, og derfor værdsætter vi EY og Dansk Erhvervs anerkendelse af vores indsats,” siger Jens Birgersson, CEO for ROCKWOOL om prisen.

Pressekontakt

Liza Andersen
Head of Communications, ROCKWOOL Danmark
liza.andersen@rockwool.com
41 50 88 41

Kilde: Rockwool

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.