Professionel opmærkning med den nye Pro label tool-app

Teknologi | 17-01-2022 |

Nu er det nemt at redigere og printe labels på din smartphone. Vores seneste labelprinter-app – Pro Label Tool – har mange praktiske funktioner, og kan fås til iOS and Android. Download den gratis på App Store og Google Play.

Opmærk professionelt med Brothers nye app.

Pro Label Tool-appen passer til Brothers labelprintere: PT-E550WVP, PT-E550WNIP, PT-P750W, PT-P900W og PT-P950NW, og erstatter vores Mobile Cable Label Tool-app, der allerede leverer effektiv opmærkning til professionelle såsom elektrikere og datateknikere.

De mange populære skabeloner til identifikation og opmærkning af kabler, patch-paneler, frontplader og netværksudstyr gør processen med at skabe labels meget hurtigere og reducerer fejl, der opstår pga. print af labels i forkerte længder. Det er også let at skabe skræddersyede labels helt fra bunden. Med Pro Label Tool-appen bliver professionel opmærkning endnu lettere.

Lettere at bruge

Brug din smartphone til at vælge, redigere og printe labels af professionel kvalitet i “portræt”- og ”landskabs”-tilstand. Gør det hurtigere at printe labels på stedet ved at skræddersy din menu-skærm og dynamisk skifte tekstblokkens vidde i redigeringsmenuen.

Vær opdateret

Automatisk hentning af foruddefinerede labelskabeloner, klar til print, fra Brothers cloud-server sikrer, at de er ”up-to-date” i forhold til el-regulativerne og gældende standarder. Find skabelonerne hurtigt ved at bruge søgebaren.

Tilslutning

Kan tilsluttes en CSV-database for at øge effektiviteten under arbejdet og eliminere fejl. Det er nemt at overføre P-touch Editor-labeldesigns fra en computer og printe dem, når man er på farten. Gem og del skabeloner med andre brugere.

Hent den på App Store og Google Play.

Bemærk, da Pro Label Tool-appen erstatter vores Mobile Cable Label Tool-app, vil Mobile Cable Label Tool-appen blive fjernet fra App Store og Google Play den 29. marts 2022.

Kilde: Brother

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Teknologi

Kom og vær en del af det faglige forum, hvor du kan møde et stort netværk, finde produktnyheder, nye løsninger og blive klogere på, hvad […]

Teknologi

Særdeles attraktiv stilling i markedsledende teknologisk førende vækstvirksomhed Som applikations ingeniør hos Beckhoff bliver du en del af den særdeles kompetente tekniske afdeling, der har […]

Teknologi

Maskinstyring ud af boksen: Maskinbyggere kan vinke farvel til eltavler i grå metalskabe. Efter 10 års udviklingsarbejde har Beckhoff konstrueret et modulært system, der fjerner […]

Teknologi

Elektronik | 01-04-2022 |

En række offentlige myndigheder og selskaber starter i dag et forsøg med frisætning af data for el- og fjernvarmeforsyningen af bygninger i Aarhus Kommune. Målet […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.