Professionel maskinflytning

Byggeri | 13-01-2022 |

Har du brug for hjælp til maskinflyt eller til baske- eller nedbrydningsopgaver, så er JMF den rette samarbejdspartner for dig. Selvom det ofte kan være nødvendigt at skulle flytte større maskiner eller materiel, er det imidlertid ikke altid lige nemt. Derfor kan man med fordel tage det sikre valg og få professionel hjælp til transportering af maskiner.

JMF er en af de få virksomheder i Danmark, der tilbyder at flytte selv de helt store maskiner, så der findes knap nok opgaver, der er for store til, at der findes en god og sikker løsning på den.

Specialist i maskinflytning og større bakseopgaver

Når det drejer sig om flytning og baksning af større maskiner, er JMF eksperten. JMF hjælper dig med at få dine maskiner sikkert fra A til B, og de har naturligvis alt det rigtige værktøj til, at baksningen foretages bedst muligt. Skal du have flyttet maskiner længere distancer, tilbyder JMF desuden også totalentrepriser. I den forbindelse bliver din maskine både bakset til og fra lastbilen og transporteres ligeledes sikkert til den nye adresse.

Med mange år i maskinflytningsbranchen, har JMF løbende allieret sig med mange gode samarbejdspartnere lige såvel gode og loyale medarbejdere internt i virksomheden.

Pålidelig samarbejdspartner – også til nedbrydning

Udover sine primære områder med maskinflyt og bakseopgaver, udfører JMF ligeledes hjælp til nedbrydning. I forbindelse hermed samarbejder JMF med andre større skrotfirmaer, således skrot fra nedbrydningen håndteres korrekt.

JMF har sin faste base i Rask Mølle i Jylland, men tilbyder professionel hjælp til flytteopgaver hele landet over. Uanset hvor i Danmark kunder har brug for hjælp til maskinflyt eller bakseopgaver, hjælper JMF til med at klare opgaven sikkert og professionelt.

Kilde: Jysk maskin flyt

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.