Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi blandt de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål samt hvilke tredjeparter, som har adgang til informationerne.

Webstedets adresse er: fagsiderne.dk.

Ejerforhold

Hjemmesiden ejes og administreres af:

TTS Media Group ApS
Karlslundevej 5
2690 Karlslunde
Telefon: +45  44 45 45 30

Cookies

Cookies bliver bl.a. brugt til at registrere færden på hjemmesiden, herunder hvor mange sider bliver besøgt samt besøgstid og varighed. Formålet med at indhente besøgsdata er, at forbedre brugervenlighed og funktionalitet på hjemmesiden samt til udarbejdelse af statistik.
Vi bruger Google Analytics til at analysere, hvordan vores besøgende anvender hjemmesiden. De indsamlede oplysninger (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvis du udfylder en formular på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og andre oplysninger i cookies. Disse er udelukkende til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år, med mindre du selv sletter dem inden.

Hvis du besøger vores loginside, opretter vi en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes, når du lukker din browser.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Cookies til login holder i to dage, og cookies til skærmvalg holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil cookies til login automatisk forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver blot indlæggets ID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens computer eller mobile enhed. En cookie er en passiv fil, som ikke kan sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Der er ingen personlige oplysninger gemt i disse cookies, som gemmes lokalt på din computer.

Tredjeparter

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics
  • MailPoet

Hvordan sletter eller blokerer man cookies?

Du kan altid selv slette cookies og/eller forhindre, at cookies overføres til din computer.
BEMÆRK: Hvis du vælger at blokere for cookies, forhindrer du samtidig at du kan bruge de fleste hjemmesider optimalt, fordi de forudsætter at hjemmesiden kan huske de valg du foretager, hvilket er en cookies primære formål.
Nedenfor har vi skrevet en kort vejledning til hvordan man sletter/blokerer cookies i de mest gængse internet-browsere. Du kan læse en mere specifik vejledning på http://www.minecookies.org.

Internet Explorer

For at slette cookies benyttes disse menupunkter: Funktioner -> Internetindstillinger -> Fanen Generelt -> Tryk på knappen “Slet” -> Cookies-> Slet.

For at blokere cookies benyttes disse menupunkter: Funktioner -> Internetindstillinger -> Beskyttelse af personlige oplysninger -> Ryk slideren i top for at blokere for alle cookies -> Klik “OK”.

Chrome

For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen “Værktøjer” -> Slet browserdata -> Slet cookies og andre webstedsdata -> Ryd browserdata.

For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen “Indstillinger” -> Vis avancerede indstillinger -> Indstillinger for indhold -> Klik på “Bloker altid websites for at lagre data” og sæt flueben i “Bloker tredjepartscookies og websitedata” -> Klik “OK”

Firefox

For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> fjerne individuelle cookies eller rydde din historik.

For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> i rullemenuen under historik vælge “bruge tilpassede indstillinger for historik” -> sætte flueben i “Brug altid privat Browsing-tiltand” og fjern fluebenet i “Accepter cookies fra sider”.

Safari

For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Tryk på knappen “Vis cookies”. Her kan du enten slette cookies fra et enkelt domæne eller fjerne alle cookies. For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Under “Accepter cookies” skal du vælge “aldrig”.

Nyhedsbreve

Hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev, eller du har login til webstedet (som FagPartner), vil du modtage e-mails fra os.

Vil sender kun e-mails som du har meldt dig til at modtage, eller som vedrører de ydelser, vi stiller til rådighed til dig.

For at sende dig e-mails, bruger vi det navn og den e-mailadresse, du har givet os. Vores websted logger også den IP-adresse du brugte, da du tilmeldte dig vores ydelse for at undgå misbrug af systemet.

Dette websted kan sende e-mails gennem en ekstern sendetjeneste. Denne tjeneste tillader os at spore åbninger og klik i vores e-mails. Vi bruger denne information til at forbedre indholdet i vores nyhedsbreve samt anonymiseret statistik til markedsføring.

Ingen genkendelig information i øvrigt bliver sporet uden for dette websted bortset fra e-mailadressen.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Persondata

Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden, f.eks. hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrerer dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services på vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mailadresse, firmanavn og stilling. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, samt for at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, f.eks. at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold til dig.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Kontakt os gerne, hvis du ønsker at vide mere om vores opbevaring af dine data.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies/Tredjeparter ovenfor.
Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@fagsiderne.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
Dette indbefatter dog ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

 

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.