Print labels og kvitteringer uanset hvor du befinder dig

Teknologi | 13-01-2022 |

Brothers nye printerserie, RJ-3200, består af to kvitterings- og labelprintere med høje printhastigheder, specialudviklet til at opfylde behovene hos den moderne medarbejder.

Den nye RJ-3200-serie erstatter de eksisterende RJ-3050- og RJ-3150-printere, men har samme udseende og robusthed, som kunderne er blevet glade for, med forbedrede specifikationer for at gøre print af labels hurtigt og nemt.

Vigtige funktioner i den nye, opgraderede serie er længere batterilevetid, høje printhastigheder på op til 5 ips (127 mm/sek.) og et holdbart design, der kan modstå fald på op til 2 meter. Det gør disse printere til den perfekte makker til medarbejderne i detail- og servicebranchen, der har brug for hurtige og pålidelige printløsninger.

RJ-3200-modellerne er velegnede til hyldeopmærkning, prismærkning, print af Click&Collect-labels samt udskrivning af tilbud, overslag og fakturaer. De er dermed velegnede til mange forskellige arbejdssituationer.

Andrew Broadbent, der er European Product Manager for Speciality Print Solutions hos Brother International Europe, siger om den nye serie: ”Vores splinternye printerserie, RJ-3200, er en velkommen tilføjelse til vores sortiment af termiske printere. Det var vigtigt for os at bevare det velkendte, robuste design og samtidig opgradere funktionerne, hvilket er præcis, hvad vi har gjort. Vi er overbeviste om, at kunderne får stor glæde af de forbedrede funktioner.”

RJ-3200-serien har flere forskellige tilslutningsmuligheder. Den er specialdesignet til at printe lynhurtigt, når du er på arbejde, og til at genoplade, når du ikke er. Det betyder, at printerne nemt kan oplades og opdateres natten over, så du oplever mindre nedetid på jobbet. Det er en funktion, der er mere og mere efterspurgt i et moderne virksomhedsmiljø.

Den nye printerserie, RJ-3200, fås hos Brother-forhandlere i hele Danmark.

Brother RJ-3230BL er en kvitterings- og labelprinter med en printopløsning på 203 dpi. Den er faldtestet til 2 meter og er IP54-certificeret. Den har USB- og Bluetooth-tilslutning, og prisen er kr. 5.999,- ekskl. moms og kr. 7.499,- inkl. moms.

Brother RJ-3250WBL er en kvitterings- og labelprinter med samme design og funktioner som Brother RJ-3230BL, men med mulighed for Wi-Fi-tilslutning. Prisen er kr. 6.999,- ekskl. moms og kr. 8.749,- inkl. moms.

Kilde: Brother

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Teknologi

Kom og vær en del af det faglige forum, hvor du kan møde et stort netværk, finde produktnyheder, nye løsninger og blive klogere på, hvad […]

Teknologi

Særdeles attraktiv stilling i markedsledende teknologisk førende vækstvirksomhed Som applikations ingeniør hos Beckhoff bliver du en del af den særdeles kompetente tekniske afdeling, der har […]

Teknologi

Maskinstyring ud af boksen: Maskinbyggere kan vinke farvel til eltavler i grå metalskabe. Efter 10 års udviklingsarbejde har Beckhoff konstrueret et modulært system, der fjerner […]

Teknologi

Elektronik | 01-04-2022 |

En række offentlige myndigheder og selskaber starter i dag et forsøg med frisætning af data for el- og fjernvarmeforsyningen af bygninger i Aarhus Kommune. Målet […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.