Papir, bambus og træ bruges som nye nøglekort

Teknologi | 08-03-2022 |

SALTO Systems lancerer den seneste tilføjelse til sortimentet af adgangsmedier: Nøglekort til hotelgæster i papir, bambus og træ.

SALTO gæstekort i papir, bambus og træ

SALTO gæstekort i papir, bambus og træ

“SALTO er dybt engageret i arbejdet med bæredygtighed og miljø. Vi arbejder allerede med flere forskellige bæredygtige initiativer for at bruge flere vedvarende ressourcer og mindre papir, plastik og fossile brændstoffer inden for vores organisation,” siger Aznar Sethna, SALTO Systems Chief Sales and Marketing Officer. “Alt fra en digital brugeroplevelse til brug af bæredygtige nøglekort i papir og træ er blevet prioriteret gennem SALTOs portefølje.”

De nye nøglekort i papir til hotelgæster er fremstillet af træfibre og er lette i vægt. Nøglekort af træ har vist sig at være lige så holdbare som traditionelle gæstenøglekort af plastik, men i modsætning til plastik er træ en bæredygtig og biologisk nedbrydelig ressource. Foruden at være en grøn løsning vil nøglekort af træ og papir også imponere dine hotelgæster med deres bæredygtige og æstetiske appel.

SALTOs nye nøglekort er lavet i samme tykkelse og ser ud og føles som de eksisterende nøglekort i plastik, og så er de lavet i FSC-certificeret papir og træ, for at opnå den mest bæredygtige løsning.

  • Ingen plastik: Nøglekortene er udelukkende fremstillet af enten FSC-certificeret papir eller træ.
  • Biologisk nedbrydeligt materiale: Kvaliteten, størrelsen og holdbarheden svarer til traditionelle gæstenøglekort i plastik.
  • Dimensioner: Størrelse: 85.5mm*54mm, Tykkelse: 0.76mm-0.85mm.
  • Fuldt kompatible: Nøglekortene i træ er holdbare, genanvendelige og brugervenlige. SALTO gæstenøglekort har en indbygget NXP MIFARE Ultralight® C RFID chip, der er fuldt kompatibel med SALTOs låse.
  • Kan tilpasses i design: Nøglekortene i træ fås i tre forskellige materialer – bambus, kirsebær og sort valnød. Nøglekortene i papir kan designes med dit logo (dog kun ved ordrer på en minimumsmængde).

Kilde: SALTO

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Teknologi

Kom og vær en del af det faglige forum, hvor du kan møde et stort netværk, finde produktnyheder, nye løsninger og blive klogere på, hvad […]

Teknologi

Særdeles attraktiv stilling i markedsledende teknologisk førende vækstvirksomhed Som applikations ingeniør hos Beckhoff bliver du en del af den særdeles kompetente tekniske afdeling, der har […]

Teknologi

Maskinstyring ud af boksen: Maskinbyggere kan vinke farvel til eltavler i grå metalskabe. Efter 10 års udviklingsarbejde har Beckhoff konstrueret et modulært system, der fjerner […]

Teknologi

Teknologi | 01-04-2022 |

En række offentlige myndigheder og selskaber starter i dag et forsøg med frisætning af data for el- og fjernvarmeforsyningen af bygninger i Aarhus Kommune. Målet […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.