Økologisk træfinér kan nu pryde de danske badeværelser

Byggeri | 13-10-2021 |

Som den første producent af badeværelsesmøbler på det nordiske marked tilbyder INR ægte træfinér som et økologisk bæredygtigt alternativ til valnød i samarbejde med den italienske producent Alpi. Den smukke og holdbare trækompositfinér, der bruges som interiør på eksklusive luksusyachter, har nu fundet vej til de danske badeværelser. Lad os fortælle dig hvordan.

Stockholm vandhane

Valnød er en træsort elsket for sin smukke farve og årer – en populær træsort der har eksisteret i møbelproduktioner siden tidernes morgen. I dag finder vi flere truede træarter på The IUCN Red List of Threatened Species, med høj risiko for at blive helt udryddet i den nærmeste fremtid. Derfor blev det en hjertesag for INRs designer Henrik Gustavsson at finde et tilsvarende, men bæredygtigt alternativ til INRs nye limited edition. Han vidste ikke, at han skulle bevæge sig langt væk fra de smålandske skove for at finde det helt rigtige.

INR Porträtt-DSCF5407_lowres

Med fuld gennemsigtighed og sporbarhed i hele produktionskæden, er Alpi baseret på økologisk bæredygtige træsorter som poppel, lind og ayous fra certificerede træplantager.

I en proces kaldet ’From wood to wood’ skabes eksklusive kompositfinérer i mange varianter og mønstre til forskellige sammenhæng.

Resultatet blev GRAND Walnot Edition, der både ligner og føles som ægte valnød, men er skabt af organisk trækompositfinér, som er et holdbart og holdbart alternativ til ægte valnød.

INR spejl

En detalje, der bør fremhæves, er, at den sammensatte finér i GRAND Walnot ikke bliver gul på samme måde som ægte valnød.

I det langdistancerede og usandsynlige møde mellem smålandsk håndværkstradition og italiensk innovation opstår en udsøgt smuk sammensmeltning af nordisk og kontinental form. Et glimrende eksempel på når modsætninger tiltrækker, et slags yin-yang møbel- design, som du nu kan nyde i dit eget private badeværelse.

Mere om Walnot: inr.dk/walnot

For mere information kontakt

Henrik Gustavsson, Nordic Innovation Manager, henrik.gustavsson@inr.se

Johan Nyman, Nordic Head of Sales & Marketing, johan.nyman@inr.se

Pressekontakt

Sidsel Eriksen
Konceptkonsulent
Danmarksidsel.eriksen@inr.dk

Kilde: Iconic Nordic Rooms

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.