Nyt år, ny farve – nu skal det være sort

Byggeri | 13-01-2022 |

Måske har du opdaget det i dit Instagram-feed eller i dit foretrukne boligmagasin: Sort er det nye hvid, når det kommer design af køkkener. Med et sort armatur kan du let pifte køkkenet op.

Nyt år, nyt køkken

Nytåret får mange af os til at gå i gang med større projekter i hjemmet. Men måske skal der ikke altid så meget til, før køkkenet føles som nyt. Med et sort armatur kan du let pifte køkkenet op. Og sort er perfekt at eksperimentere med, da den er en perfekt kontrast til et hav af hvide farver, som vi i mange år har dyrket i de danske hjem. Derudover spiller den sorte farve naturligt sammen med beton, træ og metaloverflader.

Nu udvider vi en af GROHE’s mest populære produktserier med den nye farve
’Matt Black’: Vandsystemerne, Blue og Red, der leverer henholdsvis filtreret, afkølet drikkevand og filtreret, kogende vand.

Vandsystemerne indeholder mest moderne drikkevandsteknologi, der med forskellige filtreringsteknologier fjerner selv de mindste spor af urenheder fra vandet og bevarer samtidig de bevarer de rigtige mineraler.

Udover at garantere smagsoplevelsen, har filteret en anden vigtig funktion: Ved at filtrere kalk fra, sikrer det, at vandsystemet uden problemer leverer filtreret vand i sin lange levetid.

GROHE Blue

Det intelligente GROHE Blue-system omdanner almindeligt drikkevand til filtreret og afkølet vand med eller uden brus, og det leverer øjeblikkelig forfriskning direkte fra køkkenhanen. Ved at nyde vand fra GROHE Blue sparer du faktisk miljøet for 7 liter vand og affaldet fra plastikflasker.

GROHE Red

GROHE Red leverer filtreret vand med en temperatur på op til 100° C, hvilket sætter en stopper for den frustrerende ventetid. GROHE Red er ikke kun nem at bruge til opvask, en hurtig kop kaffe eller te og til at lave aftensmad på et øjeblik, men takket være et certificeret ChildLock-system, også meget sikker at have i køkkenet.

Kilde: GROHE

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.