Ny STARK forretning på Bornholm

Byggeri | 16-03-2022 |

Byggecenterkæden STARK køber XL-Byg Allinge Byggemarked & Trælasthandel A/S. Med opkøbet forstærker STARK sin lokale forankring på Bornholm med i alt to forretninger, der skal gøre kundeservicen endnu bedre.

STARK Bornholm

STARK Bornholm

STARK øger sin tilstedeværelse på Bornholm: Sidste år åbnede byggecenterkæden sin første forretning på Bornholm i Rønne. Nu øger STARK sit engagement i solskinsøen med købet af XL-Byg Allinge Byggemarked & Trælasthandel A/S.

”Vi er meget glade for at være på Bornholm, hvor vi har fået en varm modtagelse og ser et robust marked med høj aktivitet. Derfor er vi også glade for at kunne udvide vores tilstedeværelse på øen med endnu en forretning i Allinge. Med to forretninger på Bornholm følger vi vores strategi om at være til stede lokalt og helt tæt på vores kunder,” siger adm. direktør i STARK Britta Korre Stenholt.

Med købet af XL-Byg Allinge følger også et udleveringssted i Rønne. Da STARK allerede er til stede her, sammenlægges udleveringsstedet med den eksisterende forretning i Rønne i forbindelse med overtagelsen.

”Som det var tilfældet i Rønne, lægger vi stor vægt på at bevare den lokale forankring og identitet. Vi glæder os til at blive en del af lokalsamfundet på den nordlige del af øen, hvor vi også kommer til at støtte det lokale foreningsliv. Kunderne vil også genkende de dygtige medarbejdere fra XL-Byg Allinge – nu får de bare STARK-skjorter på. Den store forskel bliver at vi, udover lokal service og rådgivning, også kan tilbyde vores kunder STARKs kæde-fordele som et meget bredt varesortiment og en effektiv logistik,” fortæller salgsdirektør Mads Brejnholt Madsen.

Bornholmsk direktør

Kristian Holm, der er direktør for STARK i Rønne, får også ansvaret for den kommende STARK i Allinge. Og han glæder sig til at åbne endnu en forretning på Bornholm, hvor han selv er født og opvokset:

”Vi fik en fantastisk start sidste år med forretningen i Rønne. Kunderne sætter stor pris på vores service og vareudvalg, og vi kan se, at der er plads til endnu en trælast, der både kan imødekomme de professionelle håndværkeres og private selvbyggeres krav og ønsker. Det gælder ikke mindst i Allinge, der oplever stor vækst med mange turister, sommerhusejere og Folkemødet, der har fået byen til at blomstre. Den positive udvikling glæder vi os til at støtte op om som de lokales foretrukne byggemarked,” siger han.

Med opkøbet i Allinge fortsætter STARK Danmark sin vækststrategi: Alene i løbet af det seneste år har byggecenterkæden, der er Danmarks største forhandler og leverandør af byggematerialer, overtaget fire tidligere XL-byg forretninger i det sydfynske område, åbnet fire STARK Shops i København samt en forretning i Rødbyhavn ifm. Femern-forbindelsen.

Kilde: STARK

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.