Ny erfaren ledelsesprofil hos Dissing+Weitling

Byggeri | 11-11-2021 |

Når vi kommer godt ind i det nye år, vil Bente Rørbæk Jørgensen være en del af Dissing+Weitling, som deres nye arkitekt og markedschef for kulturarv og transformation. Tegnestuen skal derfor byde velkommen til en af de helt store profiler for fagområdet, og opgraderer dermed også bygherrerådgivningen.

Bente Rørbæk Jørgensen

Bente Rørbæk Jørgensen

Bente Rørbæk Jørgensen kommer med solid baggrund indenfor feltet. Hun har været partner hos Rørbæk og Møller Arkitekter, og så er hendes uddannelses baggrund Cand. Arch. fra Kunstakademiets Arkitektskole. Bente er desuden efteruddannet i forandringsledelse, og har en enorm indsigt i brugerdrevne innovationsprocesser. På Cv’et kan hun også tilføje 15 års ledelseserfaring + 20 års erfaring med faglig ledelses indenfor byggeri.

Jeg glæder mig til at være med til at styrke den faglige ledelse af området for kulturarv og transformation hos Dissing+Weitling. Tegnestuen har jo allerede en solid position i det felt, jeg brænder for, og som er så centralt i byggeriets grønne omstilling. Jeg glæder mig til at samarbejde med mine nye kolleger om at udforske og accelerere den udvikling endnu mere, siger Bente Rørbæk Jørgensen.

Optimering og transformation for den eksisterende bygningsmasse er virkelig noget, som Bente sætter i høj kurs og står sit hjerte nært. Fremtidens grønne byggeri er vigtig, og inddragelsen af brugere og interessenter i de indledende faser er enormt er helt centralt.

Dissing+Weitling er kendt for at have et højt fagligt ambitionsniveau og stor teknisk knowhow. Det er også en tegnestue, som insisterer på det bygbare, det gennemarbejdede og den gode dialog. Det har jeg respekt for og det kan jeg spejle mig i, siger Bente Rørbæk Jørgensen.

Tine Holmbore, som er den administrerende direktør for Dissing+Weiling siger:

Vi er stolte og vildt glade for at få Bente med på vores hold! Bente er en stærk profil – hun er respekteret bredt i branchen, og hun er dybt anerkendt inden for sit felt. Et felt som fuldstændig matcher vores forretningsområde, kulturarv og transformation. Og det, at Bente udover sin faglige styrke også har mange års erfaring med ledelse og strategiske processer, passer utroligt godt med den strategiske udvikling, vi er i gang med hos Dissing+Weitling – ikke blot internt, men også i samspillet med samarbejdspartnere og bygherrer. Vi glæder os virkelig til at starte samarbejdet i det nye år!

Kilde: Dissing+Weiting

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.