Ny direktør i DI

Byggeri | 25-02-2022 |

En af organisationsverdenens mest erfarne topfolk bliver branchedirektør i Danmarks største erhvervsorganisation. 1. maj skifter Anders Stouge posten ud som viceadministrerende direktør i Dansk Energi og bliver ny direktør i DI Byggeri.

Anders Stouge

Anders Stouge, kommende branchedirektør i DI Byggeri. Foto: Dansk Energi

– Jeg er enormt glad og stolt over, at Anders Stouge har valgt at tage imod stillingen som direktør for én af Danmarks vigtigste brancher. Hans faglige kompetencer og store erfaring gør ham til den helt rette person til at sætte en ny og endnu skarpere retning for DI Byggeri, siger Anders Søndergaard Larsen, medlemsdirektør i Dansk Industri.

– Byggebranchen står overfor nogle store omvæltninger de kommende år indenfor særligt grøn omstilling og digitalisering. Med sin store viden indenfor bl.a. energi- og klimapolitik, er jeg sikker på, at Anders Stouge er den helt rette til navigere byggebranchen igennem den transformation med sikker hånd. Og så må vi ikke glemme, at branchen primært består af SMV’er, for hvem de bureaukratiske byrder skal lettes, så de kan rette endnu flere ressourcer mod kerneopgaven, siger Anders Søndergaard Larsen.

Anders Stouge kommer som ny spids i DI Byggeri til at repræsentere adskillige tusinde virksomheder indenfor en stor del af byggeriets værdikæde. Branchefællesskabet samler håndværksvirksomheder – små som store, producenter af byggematerialer, bygge- og anlægsentreprenører samt rådgivere.

– Det er en stor glæde, at kunne tiltrække en så erfaren og dygtig person til topposten i DI Byggeri. Nu samler vi ansvaret for byggeriets politiske prioriteter samt serviceringen af DI Byggeris næsten 7.000 medlemmer, netværk, foreninger og sektioner hos én direktør. Det kommer til at få stor værdi for vores medlemmer, og jeg og bestyrelsen glæder os til, at Anders Stouge skal lede byggeriet igennem nogle af fremtidens helt store udfordringer herunder den grønne omstilling. Vi ser frem til samarbejdet, siger Claus Bering, formand for DI Byggeri.

Anders Stouge ser frem til, at han om godt to måneder sætter sig i direktørstolen og kan påbegynde arbejdet i DI Byggeri.

– Jeg glæder mig rigtigt meget til at påbegynde arbejdet for én af Danmarks største og vigtigste brancher. Byggeriet er fundamentet i vores hverdag, og det danner rammen om hele vores samfund – vores arbejdspladser, de veje vi kører på, de mange forsyningsanlæg vi tager for givet, og vores hjem. Alt det skal vi lære at gøre på en grønnere måde samtidig med, at vi bevarer vores virksomheders konkurrencedygtighed. Det er en stor og spændende opgave, og jeg ser meget frem til at komme i gang.

Anders Stouge tiltræder stillingen som branchedirektør i DI Byggeri den 1. maj.

Kilde: DI – Dansk Industri

 

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.