Nu er der forbindelse til skyen med det termiske kamera

Teknologi | 26-08-2021 |

Med det termiske kamera FLIR C5 kan du øjeblikkeligt uploade billeder til bygnings-, fremstillings- og hjælpeprogrammer via Cloud og bruge dem på andre enheder.

  • Conrad Elektronik udvider sit sortiment inden for området af måleteknologi med et termisk kamera i lommestørrelse og med en høj ydeevne.
  • Det termiske kamera C5 har en opløsning på 160 × 120 pixel og 5-megapixel på billedsiden, og det opfanger problemer på både hurtig og pålidelig vis.
  • Med FLIR Thermal Studio-softwaren er det muligt at lave professionelle optagelser med billeder til dokumentation af problemer og reparationer.
Flir C5

Det professionelle termiske kamera C5 fra FLIR har en 3,5’’ stor touchskærm, og takket være dets kompakte design passer det i enhver lomme. Fotokilde: FLIR

Conrad Elektronik har tilføjet det termiske kamera FLIR C5 til sit sortiment og udvider derved sit omfattende udvalg af professionelle løsninger inden for måleteknologi.

„Det termiske kamera FLIR C5 er som et kraftigt måleinstrument med kompakte mål og er et uundværligt værktøj inden for områder som bygningsinspektion og -vedligeholdelse, vedligeholdelse af anlæg, HVAC/R, elektriske reparationer, mekanisk produktion og andre fejlfindingsapplikationer, ” understreger Kilian Braun, Senior Expert Product Manager hos Conrad Electronic.

C5 har alle de nødvendige WLAN-funktioner samt et interface, der er kendt som FLIR Ignite™, der giver dig en direkte forbindelse til Cloud, og netop dette punkt er et meget vigtigt og unikt salgsargument for produktet. Via den eksisterende WiFi-forbindelse kan C5 bruges til at uploade og gemme billeder samt videoer via FLIR Ignite. Desuden kan brugerne administrere dataene og sende dem per e-mail fra en mobil enhed eller PC. Eftersom alle billeder og videoer er gemt på et centralt sted, er det til enhver tid muligt at overføre data til andre team-medlemmer og generere rapporter til kunder.

Et andet specielt træk ved det termiske kamera C5 er den interne termiske billedsensor FLIR Lepton® inklusive den patenterede teknologi FLIR MSX®, som optimerer billederne og overlejrer vigtige strukturelle detaljer fra det visuelle til det termiske billede. Dette skaber et knivskarpt termisk billede, hvor skjulte problemer kan identificeres med det samme og lokaliseres på nøjagtig vis.

„FLIR C5 hjælper eksperter med at identificere problemer hurtigt, sikkert og pålideligt ved at dirigere dem til deres kilde. Disse inkluderer elektriske defekter, overophedede sikringer, luftlækager, rørproblemer og fugt,” forklarer Rickard Lindvall, General Manager, Solutions Line of Business hos FLIR. “C5 er kompakt, og du kan nemt have det med i din bukselomme eller værktøjskuffert. Dette gør det muligt for dig at foretage hurtigere tjek.“

Under udviklingen af det termiske kamera blev der lagt vægt på det kompakte design, således at måleinstrumentet nemt kan opbevares i enhver bukselomme og altid er klar ved hånden. Brugere, der vælger C5, kan forkorte inspektionstiden, når de kontrollerer elektriske og HVAC/R-systemer i industrielle bygninger, ved mekanisk produktion, kontrol af lejligheder og bygninger samt under energitilsyn og andre generelle opgaver.

Det termiske kamera har en 3,5’’ touchskærm med en opløsning på 160 x 120 pixels og er yderst brugervenligt. Måleenheden med beskyttelsesklasse IP54 er også udstyret med et stærkt LED-arbejdslys, der kan anvendes til at belyse mørke og svært tilgængelige områder. FLIR Thermal Studio-softwaren kan anvendes til at generere rapporter af professionel kvalitet med billeder, der dokumenterer problemer og reparationer.

Relateret materiale

Termiske kamera FLIR C5
Til Conrad Elektronik

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Teknologi

Automation | 23-08-2021 |

Et nyt dansk firma har nu løst en velkendt men hidtil uløst udfordring i metalindustrien. Made4CNC har udviklet verdens første komplette automatiske døråbnerløsning, som på

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.