NREP har ansat en ny direktør for byggeri – Arne Becker

Byggeri | 08-02-2022 |

I løbet af de næste 4-5 år opfører NREP 10.000 boliger i Danmark. Størstedelen er egenudviklede projekter. For at styrke sine kompetencer som bygherre har NREP derfor oprettet en særskilt byggeafdeling med ansvar for al byggeledelse fra udbud til aflevering. Arne Becker er netop blevet ansat til at stå i spidsen for den nye afdeling.

Arne Becker

Arne Becker er ansat som direktør for byggeri hos NREP.

NREP har oprettet en særskilt byggeafdeling. Den overordnede ambition er at sikre succes som bygherre i opførelsesfaser samt øge virksomhedens generelle byggerimæssige vidensniveau. Arne Becker skal være direktør for afdelingen.

”Hos NREP har vi udviklet os markant inden for de seneste år, og vi er i dag en af landets største bygherrer. Derfor ser vi frem til at styrke holdet med Arne, som skal lede vores byggeafdeling og vores mangfoldige portefølje af projekter,” siger Olli Fischer, investeringsdirektør, NREP.

Arne Becker har beskæftiget sig med den nordiske byggebranche i mere end 20 år med ledende stillinger hos bl.a. NCC og MT Højgaard, senest som CCO hos Barslund.

Hos NREP bliver han chef og sparringspartner for 10-15 projektchefer og -direktører, som han selv skal ansætte flere af. Udover at lede og udvikle byggeafdelingen, bliver hans vigtigste bidrag at skabe en struktur og kompetenceplatform, så NREP lykkes i sin bygherrefunktion.

En nøglerolle hos NREP

”Arne har erfaring med byggestyring på højt niveau, store projekter og porteføljeledelse. Han er en nærværende og inspirerende personaleleder, og han har et godt netværk i branchen. Vi ser frem til et godt samarbejde og stærke resultater,” siger Olli Fischer.

Som leder af NREP’s nyoprettede byggeafdeling får Arne Becker porteføljeansvar for et projektomfang på 10.000 boliger – primært i hovedstadsområdet. Han skal endvidere styrke NREP’s byggestyringskompetencer og får dermed en nøglerolle i virksomheden.

”NREP er en markedsleder, som udvikler sine egne projekter, og som gerne vil forandre branchen i en mere bæredygtig retning. Det er noget, som jeg har set frem til at blive en del af, ligesom jeg gælder mig til at sætte mine evner til byggestyring i spil i en bygherrerolle. Endelig ser jeg frem til at arbejde med dygtige kolleger i et visionært og udviklingsorienteret miljø,” siger Arne Becker, direktør for byggeri, NREP.

Arne Becker har erfaring med at udvikle og lede forretningsenheder inden for indkøb, risikostyring, projektudvikling, design og konstruktion. Inden byggebranchen arbejdede han i fem år hos Arthur Andersen og Boston Consulting Group. Han er uddannet ingeniør fra DTU i 1996.

Arne Becker havde første arbejdsdag hos NREP den 7. februar.

Kilde: NREP

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.