NRE Sweden vinder stor projektkonkurrence med træbyggeri i Stockholm

Byggeri | 01-02-2022 |

NRE Sweden har vundet en større projektkonkurrence i Nälstastråket i den vestlige del af Stockholm. Projektet blev udvalgt af en jury blandt mere end 50 projektforslag. NRE Sweden er en del af entreprenørkoncernen NRE Group A/S.

NRE Sweden har vundet konkurrencen om at udvikle et stort boligområde i Nälstastråket

Projektet består af cirka 150 ejerlejligheder i varierende størrelser fordelt på tre åbne karrébebyggelser med mellemliggende grønne og rekreative områder. I alt omfatter det kommende projekt cirka 16.150 kvm inklusiv parkeringskælder.

”Vi er meget glade og stolte af at blive udvalgt blandt de mange forslag og få muligheden for at udvikle Nälstastråket til en naturrig, levende og bæredygtig bydel, som alle i nærområdet kan drage nytte af” siger Mark Frederiksen, adm. direktør hos NRE Sweden.

Området er udviklet med høje ambitioner for holdbarhed og bæredygtighed. Byggeriet har et socialt og miljømæssigt bæredygtigt koncept og vil blive miljøcertificeret. Med et koncept af facader og bygningskonstruktioner i træ, som en væsentlig del af byggeriet, komplimenterer projektet de eksisterende byggerier i området og den omgivende natur.

”Bæredygtighed har været nøgleordet for os i udarbejdelsen af projektet. Vi har gjort os grundige overvejelser om at forstå områdets identitet og kulturhistoriske arv, og vi vil skabe et byggeri, som respekterer området og naturen, det er beliggende i” tilføjer Eric Engdahl, projektudvikler hos NRE Sweden.

Nälstastråket indgår som en del af et større udviklingsprojekt, som skal omdannes til et nyt boligområde med over 400 blandede boliger samt skole. Området er centralt beliggende tæt på store grønne arealer, skole og svømmehal.

Det vindende projektforslag er udviklet i samarbejde med den danske arkitektvirksomhed AART. Lokalplanarbejdet påbegynder i første kvartal 2022, og byggestart forventes i 2025.

Kilde: NRE Sweden

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.