Måle- og testteknologi hos Conrad Elektronik får fuldt fokus

Teknologi | 20-10-2021 |

Conrad Sourcing Platform tilbyder alt, hvad fagfolk måtte have brug for til undervisning, laboratorier, handel og industri inden for området test og måling.

  • Den intelligente måleteknologi sørger for sikkerhed på arbejdspladsen og i undervisningen
  • Alsidigt udstyr og software til laboratoriet – fra professionelle måleenheder til præcisionsskalaer og termiske kameraer
  • Hvad enten det gælder stationære eller mobile enheder, imødekommer Conrad-sortimentet alle fagfolks ønsker inden for håndværk og industri, når det drejer sig om måle- og testteknologi
q4matteknik conrad beskåret

Uanset om det er mobile eller stationære måleenheder: Conrad-sortimentet spænder bredt fra elektrisk måleteknologi til metrisk og miljømæssig måleteknologi samt strømforsyninger. Fotokilde: © Studio B12

I mange tilfælde spiller emnerne måle- og testteknologi en central rolle – hvad enten det vedrører undervisning, forskning og udvikling eller omhandler tjek, reparation og vedligeholdelse. I det fjerde kvartal af 2021 har Conrad Elektronik derfor valgt at sætte fokus på måle- og testteknologi via en lang række gode tilbud og priser på produkter fra førende producenter og mærker som f.eks. Voltcraft, Fluke, Rhode & Schwarz, Flir og Testo.

Allerede i dag har Conrad Sourcing Platform over 25.000 produkter i varesortimentet, der sigter mod alle opgaver og anvendelser i forbindelse med test og måling. Dette omfatter hele spektret af førende mærker samt aktuelle produktinnovationer, hvor produktkvalitet altid spiller en central rolle.
Generelt inkluderer Conrad-sortimentet mobilt og stationært måleudstyr og spænder fra elektrisk til metrisk og miljømæssig måleteknologi og over til strømforsyninger.

”I tråd med vores løfte om at være ”enkle, hurtige og omfattende”, er vi stolte over at kunne tilbyde vores kunder ikke blot et bredt og dybtrækkende sortiment, men også passende relevante services,” understreger Michael Schlagenhaufer, Senior Director inden for Product & Supplier hos Conrad Elektronik. „Via vores eget kalibreringslaboratorium og tilsvarende partnere kan vi tilbyde kalibreringer i henhold til DIN EN ISO 9001: 2015 eller DIN EN ISO/IEC 17025: 2018 (DAkkS) til over 30 enhedsgrupper og over 100 målevariabler, uanset producent.
For os betyder det at være enkel også, at kunderne modtager komplette løsninger ud over produkterne, og at de kan drage fordel af støtten fra vores eksperter.
Med IoT-platformen Conrad Connect giver vi vores kunder mulighed for at omdanne apps og produkter til IoT-kontrollerede løsninger på meget kort tid.

Oscilloskoper og mikroskoper til undervisningen

Måleteknologi spiller en central rolle, især inden for erhvervsuddannelser og studier.
Her har sikkerhed førsteprioritet. Derfor leverer Conrad Elektronik intelligent måleudstyr, især inden for dette specifikke område.
Måleudstyret er i stand til at registrere fejl, har dobbeltisolerede måleledninger og godkendelser til høje målekategorier.
Området omfatter oscilloskoper, hvormed spændingskurver kan vises og gemmes som en funktion af tid, og visse tidssegmenter kan analyseres i detaljer.
Takket være de omfattende softwaremuligheder får kunderne adgang til en række alsidige værktøjer.
På den måde har man adgang til auto-trigger-, busanalyse- og matematiske funktioner samt en komplet hjælp til applikation og betjening, ofte via et tryk på en knap.
Et andet vigtigt instrument i undervisningen er mikroskoper, som ikke kun bruges inden for forskning, medicin og biologi.
Enhederne er eksempelvis også nyttige inden for kvalitetskontrol, herunder
ved registrering af kortslutninger på stifter eller på ledninger.
Hvis mikroskopet er forbundet til PC’en via et USB-interface, kan billederne deles og f.eks.
projekteres i klasseværelset samt integreres i digitale lektioner eller under webinarer.

Universal laboratorieteknologi til alle brancher

Conrad Elektronik tilbyder professionelle måleapparater, særligt til laboratorieforhold, til alle vigtige specialområder – fra elektroteknik og elektronik til medicin, biologi, fysik og kemi til produktions- og ingeniørbranchen samt til test af byggematerialer og fødevarer.
På Conrad Sourcing Platform er det muligt at købe præcisionsvægte med en opløsning på mindre end 1 mg – et perfekt valg til laboratorier i medicinalindustrien, apoteker, hospitaler eller juvelerer.
Elektroniklaboratorier kan vælge mellem en bred vifte af software og udstyr til digital simulering før produktionen af prototyper eller præ-serier.
Derudover hjælper termiske kameraer med at identificere hotspots på et printkort hurtigt og pålideligt og til at registrere defekte eller forkert dimensionerede komponenter. Sortimentet afrundes af en lang række komponenttestere til tjek af induktanser, kondensatorer, dioder og modstande.

Test- og måleudstyr til værksted og håndværk

Når det kommer til elektriske installationer, vedligeholdelse af maskiner, systemer og huselektronik, kan fagfolk finde test- og måleudstyr på Conrad Sourcing Platform. Det kan bl.a. benyttes på værksteder inden for området Facility Management samt til det mobile serviceområde.
Sortimentet omfatter alt vedrørende indsamling og behandling af data såsom temperatur- og termiske billeder, tryk, lyd, luftfugtighed, belysning, vindhastighed, forurenende stoffer, elektrisk smog og radioaktivitet.
Takket være Conrad-sortimentet kan man registrere sammensætningerne af jord, gasser og væsker på samme måde som signaler, spændinger og strømme, frekvenser, impedanser og hårdhedsgrader.
Kunderne modtager ligeledes support fra Conrad Sourcing Platform med driftsopgaver i forhold til installation, vedligeholdelse og reparation af energisystemer samt varme-, ventilations- og klimaanlæg.

I forbindelse med bygningsdiagnostik tilbyder Conrad Elektronik ikke kun klemmemålere, VDE-certificerede fasetestere, men også metrisk målingsteknologi, termisk billedteknik og meget andet. Det er muligt at finde multimetre fra forskellige CAT-kategorier. De kan anvendes til test af bygningsinstallationer, såsom stikkontakter og distributører. F.eks. kræver en højspændingsmåling ved forbindelsen til et hus godkendte CAT IV-enheder. Pålidelige væske-, gas-, materialefugtigheds- og luftmålere er egnede til at sikre, at de lovpligtige maksimumgrænseværdier overholdes.

Relateret links:

Pressekontakt

Kristin Sjödahl
Marketing/Project Coordinator
kristin.sjodahl@conrad.se

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Teknologi

Kom og vær en del af det faglige forum, hvor du kan møde et stort netværk, finde produktnyheder, nye løsninger og blive klogere på, hvad […]

Teknologi

Særdeles attraktiv stilling i markedsledende teknologisk førende vækstvirksomhed Som applikations ingeniør hos Beckhoff bliver du en del af den særdeles kompetente tekniske afdeling, der har […]

Teknologi

Maskinstyring ud af boksen: Maskinbyggere kan vinke farvel til eltavler i grå metalskabe. Efter 10 års udviklingsarbejde har Beckhoff konstrueret et modulært system, der fjerner […]

Teknologi

Elektronik | 01-04-2022 |

En række offentlige myndigheder og selskaber starter i dag et forsøg med frisætning af data for el- og fjernvarmeforsyningen af bygninger i Aarhus Kommune. Målet […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.