Lyset slukkes for rotterne med den nye rulleport fra Door System

Byggeri | 10-02-2022 |

Door Systems nye DS291 rulleport har optimal tætning nederst, så rotterne ikke kan se lys og dermed ikke så let finde vej. Rulleporten er også mindre vindfølsom og mere robust takket være den nye karmløsning. Og den er udstyret med en lang række funktioner, som øger sikkerheden.

Rulleport

Rulleporten lukker helt tæt nederst

”Rottebesøg i detailhandlen har enorm konsekvens for de butikker, det går ud over. Butikkerne må jo holde lukket, mens rottefangsten står på, og når der skal ryddes op efter rottebesøget. Vores detailkunder har derfor efterspurgt en rulleport, der slutter helt tæt nederst og som kan være med til at holde rotter og mus ude”, fortæller Pia Norup, Area Sales Manager Detail hos Door System A/S.

Door Systems nye rulleport DS291 er udviklet med en helt ny karmløsning, som sikrer optimal tætning under gummilisten og nederst ved siderne.

”Det har også været vigtigt at bevare vores unikke påkørselssikring på den nye port, så vores kunder selv kan reparere porten og få den i drift igen efter en eventuel påkørsel. Funktion og sikkerhed skal spille sammen med tætheden – og det er lykkedes.”

Helt ny karmløsning:
Den nye karmløsning er konstrueret, så den nederste gummiliste går ned mellem to specialdesignede, formstøbte kiler i karmbenet. Kilerne er justerbare, som gør det muligt for montøren at rette porten til på stedet, hvis der er små ujævnheder i gulvet. Herved kan det sikres, at porten slutter helt tæt, og der ikke trænger lys igennem.

Ved større gulvfald, hvor gulvet er jævnt skævt, kan vi rette karmben og bom til, når rulleporten produceres. Den kan udformes med skæv bom. Det kræver bare nogle mål ved ordreafgivelsen, inden rulleporten sættes i produktion.

Mindre vindfølsom og mere robust:
Som en ekstra fordel er den nye DS291 rulleport meget mindre vindfølsom og mere robust, takket være den nye karmløsning. Den er langt mere modstandsdygtig over for vind og tåler mere gennemtræk. Samtidig klarer den bedre små berøringer og er mindre følsom ved påkørsler – og det er også stadig muligt selv at få porten på plads igen efter en påkørsel.

Sikkerheden er i top:
Sikkerheden er prioriteret højt på DS291 rulleporten. Vi har udviklet nye fotoceller, der er placeret i gummilisten nederst på porten. De er meget følsomme og reagerer prompte ved berøring. Det giver stor sikkerhed. Fotocellerne tilsluttes enten via Bluetooth eller med spiralkabel.

Der er også mulighed for at få monteret fotocellegitter inde i selve karmbenet. Fotocellerne er beskyttet af karmbenet og giver ekstra sikkerhed. Der kan også monteres lys i karmbenet, hvor grønt, gult og rødt LED-lys anviser, hvornår porten kan passeres. Igen, for at øge sikkerheden.

Udstyret med fotoceller lever porten op til kravet om sikkerhedsovervågning i henhold til Maskindirektivet.

Energibesparelser og ekstra hygiejne:
Den høje gummiliste i bunden gør det muligt at køre med højere lukkehastighed. Dermed står porten ikke åbent så længe, og man sparer energi.

Som et ekstra plus i forhold til hygiejne kan der rengøres inde i selve karmbenet. Frontpladen på karmbenet kan nemt afmonteres, så man har adgang ind til selve karmbenet og kan rengøre. Det er ikke mindst relevant for fødevare- og medicinalvirksomheder.

DS291 rulleporten leveres med galvaniseret eller rustfri udførsel, og den kommer med Door Systems nye portstyring.

DS291 porten leveres i en bredde op til 2 m og højde op til 3 m, dog max størrelse på 5 m2 ved normal vindbelastning. Porten laves også i en tilsvarende version, DS301, som kan leveres i en bredde op til 4 m og højde op til 3,4 m, dog max størrelse på 10 m2 ved normal vindbelastning.

Kilde: Door System A/S

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.