Lindab rykker tætter på kunderne

Byggeri | 26-11-2021 |

Med en ambition om yderligere vækst og en styrket position i markedet har Lindab netop gennemført opkøb af Klimatek Ventilationsmateriel A/S. Med opkøbet vil Lindab rykke nærmere kunderne i en byggebranche med stigende krav til leverandørernes fleksibilitet og leveringssikkerhed.

Ventilation_lindab

Lindab har opkøbt Klimatek Ventilationsmateriel A/S.

”Klimatek er kendt for at være en fleksibel leverandør med nærhed og fokus på kunderne. Den tilgang til markedet deler vi i Lindab, og vi er meget begejstrede for opkøbet, der vil sikre kunderne et bredere sortiment, større fleksibilitet og øget nærhed. Alt sammen fra de samme venlige medarbejdere som hidtil,” siger Heino Juhl, adm. direktør i Lindab A/S.

Også hos Klimatek ser direktør og tidligere ejer Ib Mortensen positivt på opkøbet.

”Vi er meget glade og ser det som det helt rigtige for Klimatek. Lindab har været vores kollega på ventilationsmarkedet gennem mere end 30 år, og vores tilgang og værdier matcher hinanden godt. Det er et naturligt skridt, og vi vil stadigvæk være de samme overfor vores kunder. Bare med mere at tilbyde dem,” siger Ib Mortensen.

Kendt i branchen for fokus på kunden

Klimatek, der har kontor og produktion på Fabriksvej i Skive, leverer en lang række ventilationsprodukter som riste, taggennemføringer og hætter. Udover standardiserede produkter tilbyder Klimatek også kundetilpassede løsninger, og den fleksibilitet i produktionen oplever man et stigende behov for hos kunder som eksempelvis vinduesfabrikker.

”Det har altid været sådan, at kunderne er glade for at få tingene hurtigt. Derfor har vi kort leveringstid som en afgørende del af vores forretning. Samtidig har vi en produktion, der gør, at vi meget nemt kan omstille os og har let ved at gå ind i dialogen om specialudviklede løsninger, der passer ind i eksisterende løsninger” siger Ib Mortensen og fortsætter:

”At have fokus på kunderne kræver konstant udvikling, og vi forsøger løbende at optimere ud fra kundernes ønsker og behov. Den udvikling ser jeg frem til at fortsætte sammen med Lindab fremover.”

Møder kunderne, der hvor de er

Med dansk hovedkontor i Haderslev og afdelinger fordelt ud over en række byer i landet har Lindab en klar ambition om at fastholde den lokale forankring for at kunne producere og levere på kort tid. Puk Spencer, salgsdirektør i Lindab, deler begejstringen for de nye muligheder:

”Leverandører skal kunne møde kunderne, der hvor de er. Det gælder fagligt i forhold til komplekse beslutninger, og det gælder geografisk. Nærhed er nøglen til den fleksibilitet, som det danske byggeri efterspørger. Klimatek formår at hjælpe kunderne, også når behovet går udenfor standarderne, og sammen står vi endnu stærkere.”

”Vi har en klar ambition om, at vi skal styrke vores position i markedet og vores andel af ventila-tionsentreprisen,” siger Puk Spencer.

Kilde: Lindab

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.