Liftspecialisterne imødekommer ønske om eldrevne elbom- og sakselifte

Byggeri | 07-03-2022 |

Horsens Lift er fra januar første danske importør af kvalitetslifte fra Zoomlion. Med det kinesiske mærke i stalden imødekommer liftspecialisterne et ønske i markedet efter eldrevne elbom- og sakselifte med litiumbatterier.

Horsens Lift

Esben Vernholt Jensen, Horsens Lift

Liftspecialisterne Horsens Lift bliver den første importør af Zoomlion-lifte til det danske marked. Det står klart, efter aftalen mellem Horsens Lift og den kinesiske producent nu er på plads.

Tilføjelsen af de spritnye lifte fra Zoomlion til sortimentet glæder ejer af Horsens Lift, Esben Vernholt Jensen.

– Vi har tidligere været meget glade for andre kinesiskproducerede lifte, og vi har gennem længere tid haft et godt øje til Zoomlion. Så da de for nylig begyndte produktionen af litiumdrevne sakselifte, valgte vi at rykke på interessen, fortæller Esben Vernholt Jensen, som forud for indgåelsen af aftalen har testet liftene af i Danmark.

Han tilføjer:

– Zoomlion er verdens femtestørste liftproducent, og de er kæmpestore i Kina og Asien. Men først nu er de begyndt at rykke på det europæiske marked. Vi er derfor meget glade for, at Zoomlion har valgt os som den første distributør af deres lifte i Danmark.

Der var heller ikke den store betænkningstid hos Zoomlion, da valget faldt på Horsens Lift.

– Horsens Lift har den erfaring og de kompetencer, vi søger hos vores europæiske distributører, og vi har stor tillid til, at de er de rette til at udbrede kendskabet til Zoomlion i Danmark. Vi glæder os til at introducere vores store sortiment af lifte til ethvert formål til de danske forbrugere, udtaler Ray Zhang, salgsmanager i Zoomlion.

Stor efterspørgsel på grønne alternativer

De nye lifte ankom til Horsens Lifts lager i Middelfart i januar og omfatter i første omgang 7 forskellige eldrevne sakselifte og elbomlifte i arbejdshøjden 6-16 meter.

– Liftbranchen har gennem de seneste år taget den grønne tankegang til sig, og vi har derfor oplevet en stor efterspørgsel på mere miljøvenlige modeller. Derfor har vi også store forventninger til Zoomlions eldrevne lifte, da de som de eneste i Danmark kan levere et fuldt litiumprogram, siger Esben Vernholt Jensen.

Litiumbatterierne betyder ifølge Esben Vernholt Jensen, at liftene kan oplades hurtigere end andre tilsvarende mærker, på kun to timer, og at de samtidig kan holde strøm i længere tid, hvilket giver et minde strømforbrug og længere holdbarhed på sigt. Samtidig har batterierne fem års garanti, mens selve liften som standard har to års garanti ved køb.

– Med Zoomlion får man en bundsolid, kompakt og pålidelig kvalitetslift til en meget konkurrencedygtig pris, der kan tåle hårdt arbejde i det slidsomme og fugtige danske klima. Jeg kan ikke forestille mig andet, end at vores tilføjelser til vognparken vil blive taget godt imod af vores kunder, siger Esben Vernholt Jensen.

Den samlede produktportefølje i Danmark forventes at blive på over 25 modeller i et fuldt produktprogram op til en arbejdshøjde på 64 meter, som udover sakseliftene med tiden også kommer til at omfatte blandt andet kraner og landbrugsmaskiner.

Kilde: Horsens Lift

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Værktøj | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Værktøj | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Værktøj | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Værktøj | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.