Leica-teknologi i Hitachi gravemaskiner

Byggeri | 07-03-2022 |

Den hollandske maskinproducent, Hitachi Construction Machinery Europe, udvider sit maskinsortiment og tilbyder nu gravemaskiner med fabriksmonterede 2D- og 3D-løsninger fra Leica Geosystems. “Partnerskabet er i tråd med vores strategi om at digitalisere,” udtaler chefen’

Hitachi

Hitachi udvider sit maskinsortiment og tilbyder nu gravemaskiner med løsninger fra Leica Geosystems

Hitachi Construction Machinery Europe (HCME) får nu Leica-teknologi fabriksmonteret i udvalgte gravemaskiner. Det sker blandt andet i ønsket om mere brugervenlighed og højere effektivitet, fortæller Ryo Kurihara, der er Solution Linkage Manager i den hollandske virksomhed:

“HCME ser frem til at kunne tilbyde denne nye mulighed til kunderne, som ikke alene sparer tid, men også gør deres gravemaskiner mere effektive og produktive på byggepladsen. Ved at levere pålidelige kundetilpassede løsninger sigter vi efter at blive kundernes førstevalg, når de skal vælge en leverandør.”

Han er ikke den eneste, der er begejstret for det nye samarbejde, for hos Leica Geosystems kalder Magnus Thibblin, der er ansvarlig for virksomhedens maskinstyringsafdeling, den nye aftale for decideret altafgørende:

“Samarbejde er altafgørende for at få succes med entreprenørprojekter. Vi ved, hvor vigtigt partnerskaber og branchesamarbejde er for at kunne give entreprenørerne de seneste nye teknologier. Vi er glade for samarbejdet med Hitachi Construction Machinery Europa om at levere maskinstyringsløsninger i høj standard til Zaxis-7-gravemaskiner, der leveres direkte fra fabrikken.”

Fuld smæk på digitalisering

Leica Geosystems, der er en del af Hexagon-gruppen, har de seneste år satset hårdt på at gå forrest i arbejdet med at digitalisere byggepladsen. Det har de blandt andet gjort med højteknologiske løsninger som 2- og 3D-teknologi, og det er den teknologi, som HCME nu køber ind på som led i at digitalisere deres produktportefølje:

“Annonceringen af dette partnerskab er i tråd med HCME’s strategi om at skifte til digitalisering og levere specialfremstillede løsninger til vores kunder,” forklarer Ryo Kurihara og fortsætter: “Når maskinførerne benytter en fabriksmonteret løsning fra Leica Geosystems kan de begynde at arbejde umiddelbart efter levering af maskinen. Maskinejerne kan desuden have ro i sindet, velvidende at maskinstyringssystemet er blevet monteret og testet, og ligeledes vil blive supporteret af deres lokale Hitachi-forhandler samt de lokale Leica Geosystems-specialister.”

Samarbejdet betyder, at løsningerne monteres på Hitachis fabrik i Amsterdam, så kunderne kan få gavn af fabrikkens omfattende tests af udstyret sammen med den professionelle montering. Når gravemaskinerne skal i brug på byggepladsen, kan brugerne trække på Leicas store praktiske erfaring, der sikrer, at arbejdet på byggeprojekterne skrider frem som planlagt.

Hitachi-gravemaskiner giver mulighed for fabriksmonterede løsninger såsom 2D-maskinstyring, 2D-forberedt til 3D, dvs. inklusive beslag og kabler, så kunderne helt enkelt kan opgradere til en komplet 3D-løsning efter behov. Herudover kan fabriksmonterede tiltrotatorer integreres i systemet.

Om HCME

Hitachi Construction Machinery Europe er datterselskab til Hitachi Construction Machinery Co., Ltd. (HCM) og blev grundlagt i 1972 i Oosterhout i Holland. Virksomheden producerer, sælger og markedsfører Hitachi-entreprenørmaskiner og -udstyr til byggebranchen i Europa, dele af Afrika og i Israel.

Hitachi producerer det største udvalg af hydrauliske gravemaskiner i verden, lige fra et ton minimaskiner til 800 ton gravemaskiner, der bruges til minedrift. HCME leverer ud over gravemaskiner også gummihjullæssere, dumpere og andet entreprenørudstyr til specielle formål.

Kilde: Leica Geosystem

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Værktøj | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Værktøj | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Værktøj | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Værktøj | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.