Lækkert nyt showroom

Byggeri | 26-08-2021 |

Som noget nyt kan vi nu glæde vores kunder med et 214 kvadratmeter eksklusivt showroom på Store Kongensgade 67A midt i København. Her er det muligt at opleve vores såkaldte big slab-fliser, der er eksklusive fliser i storformat, som de italienske producenter Ariostea og Fiandre står bag.

Mosaikhjørnet

Moaikhjørnets nye showroom i København

Det nye showroom med navnet Surface Design Studio er skabt i samarbejde med de to producenter af keramiske overflader, der gennem en lang årrække har beskæftiget sig med fliseproduktion i høj kvalitet.

– Surface Design Studio holder til på tre forskudte etager i Store Kongensgade, tæt på store arkitekthuse, som især er målgruppen for netop denne type af fliser. Her er det blandt andet muligt ikke alene for arkitekter, men også for entreprenører, møbelindustrien og privatpersoner at opleve vores samling af big slab-fliser i fuld skala, hvor de største er tre meter i længden, siger Tanja Foged, direktør hos Mosaikhjørnet.

Big slab-fliserne ligner til forveksling natursten, som er et udtryk, vi i øjeblikket mærker stor efterspørgsel på. Men fliserne består i stedet af keramik, der er et væsentligt billigere og mere bæredygtigt produkt, som kræver mindre vedligehold end ægte natursten.

– Det er på mange måder nogle rigtig interessante produkter med et stort potentiale, og det er også derfor, vi har valgt at investere så meget i det. Samtidig ønsker vi at styrke samarbejdet med blandt andre vores arkitektkunder, og derfor er det muligt at booke lokalet på førstesalen i forbindelse med møder og events, hvor der også er et lækkert køkkenområde. Her kan man for alvor få lov at arbejde med fliserne, da der er et bibliotek med mindre prøver af de store, flotte fliseløsninger, siger Tanja Foged.

Køkkenet i Surface Design Studio er desuden indrettet med fliser fra Ariostea, der kan bruges som keramiske bordplader og således er modstandsdygtige overfor både varme og slid. Både førstesalen og stuen emmer af eksklusivitet og elegance, og der er rig mulighed for at se og mærke de imponerende big slab-fliser fra Ariostea og Fiandre.

Pressekontakt:

PR & Marketing Manager
Sociale medier
samarbejdsaftaler og grafiske projekter
Mail: lhm@mosaikhjornet.dk
tlf.: 22 65 10 00

Stephan Jonasson
Salgschef
Mail: sjo@mosaikhjornet.dk
Tlf.: 40 50 40 57

Camilla Højriis Larsen
Store Manager
Surface Design Studio
Mail: chl@surfacedesignstudio.dk
Tlf.: 25 22 97 25

 

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 24-08-2021 |

Et nytænkt design med 360° vendbare paneler hver ophængt i ét hjul i samme loftsmonterede skinne. Det er den enkle idé bag Slide Panel Flex,

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.