Komfort, komfort og atter komfort

Byggeri | 23-08-2021 |

Der er godt gang på byggepladserne og behovet for sikkerhedssko af høj kvalitet er tilsvarende stort. Den nye BRYNJE 300-serie er udviklet til at gøre arbejdsdagen komfortabel og sikker for blandt andet de danske håndværkere.

Der er rift om de danske håndværkere, og beskæftigelsen i byggebranchen er stigende. I årets første kvartal er antallet af nyansatte i byggebranchen steget med tre procent, omtrent 5000, i forhold til kvartalet forinden. Det viser tal fra Danmarks Statistik. Og flere håndværkere betyder vækst i efterspørgslen efter sikkerhedssko, der kan stå distancen.

Det mærkes også hos den danske producent af sikkerhedssko, Sika Footwear, som oplever stor efterspørgsel efter   komfortable sikkerhedssko af høj kvalitet. Med deres helt nye serie, BRYNJE 300, imødekommer Sika Footwear ønsket om en gedigen sikkerhedssko, som appellerer til en bred vifte af brugere, der arbejder indenfor såvel byggebranchen som transport, lager/logistik og industri.

Brynje 300-serien

Brynje 300-serien fra Sika Footwear er sikkerhedssko, der er udviklet til arbejde og som holder, hvad den lover. Foto: Sika Footwear.

Komfort, slidstyrke og sikkerhed

En god, blød indlægssål, forbedret pasform og fleksibilitet i ydersålen gør de nye BRYNJE 300 sikkerhedssko behagelige at have på fra morgen til fyraften. Hertil er skoene designet til at kunne holde til lidt af hvert og sørge for, at brugeren kommer hjem i god behold.

– Med den nye BRYNJE 300 serie kommer vi på markedet med en ”no bullshit” sikkerhedssko. Vi har søgt tilbage til BRYNJEs dna, og målet har fra starten været at komme på markedet med en serie af sikkerhedssko, der ganske enkelt gør dét, de skal: At få brugeren godt og sikkert igennem arbejdsdagen, siger Hans Løve, der er Head of Sales and Marketing hos Sika Footwear. Han tilføjer:

Nu glæder vi os bare til at præsentere vores kunder for de nye produkter og få de næste erfaringer og feedback fra markedet, så vi kan inddrage disse i kommende BRYNJE lanceringer.

Der lanceres i første omgang fire modeller: tre sko og en støvlet. Alle er produceret i åndbar, vandafvisende og slidstærk mikrofiber. Ydersålen er af fleksibel PU/gummi, som samtidig er let, slidstærk, stødabsorberende og ekstra skridhæmmende. Den bløde indlægssål er stødabsorberende og mindsker belastningen på led, fødder, ben og ryg. To af de fire modeller er med det originale BOA Fit System, som giver ekstra støtte og komfort omkring foden. Farverne er afdæmpede og passer godt ind i stil og dresscode på langt de fleste arbejdspladser.

Flere modeller på vej

Den komplette BRYNJE 300-serie indeholder 14 modeller, der løbende kommer på markedet fra september 2021 og frem til foråret 2022.

Med de 14 modeller rammer vi utrolig bredt og sortimentet ender med både at indeholde sko, sandaler og støvletter med snøre, elastik, Velcro og BOA. Der vil dermed være en BRYNJE 300-model, der passer til de fleste, fortæller Hans Løve.

Efter lanceringen af de fire første modeller, vil de efterfølgende modeller komme i flere varianter og farver. Prisen på BRYNJE 300-serien ligger mellem 1049 og 1399 kroner.

Kontakt

Hans Løve
Head of Sales and Marketing, Sika Footwear
Tlf.: 96 27 19 15
mail: hl@sikafootwear.dk

Kilde: SIKAFOOTWEAR

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeplads for en ny daginstitution i Vanløse indgår som pilotprojekt til fremmelse af bæredygtigt byggeri i Københavns Kommune. Byggepladsen indgår som pilotprojekt i Københavns Kommunes

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.