Knauf Insulation opretter ny bæredygtighedssektion

Byggeri | 23-02-2022 |

Knauf Insulations bæredygtighedsstrategi #ForABetterWorld er i højsædet i vores nye bæredygtighedssektion.

forabetterworld_1

Kontinuerlig forbedring definerer Knauf Insulations bæredygtighedsrejse. Ambitiøse milepæle giver rejsen en klar retning.

Den nye sektion viser vores kontinuerlige forbedringsrejse, hvor vi reducerer virksomhedens miljøaftryk, øger vores ekspertise for at skabe bedre bygninger og inspirerer til et arbejdsmiljø, hvor alle kan trives.

Sektionen viser, hvordan disse ambitioner definerer Knauf Insulations fire afgørende bæredygtighedsmål – Sætte mennesker først, Opnå nul CO2-udslip, Levere en cirkulær økonomi og Skabe bedre bygninger – og der er site-sektioner for dem alle med nyheder og indsigter fra hele virksomheden.

Holde ambitionerne på sporet

Derudover har virksomheden defineret kortsigtede mål for 2025.

Disse mål er vigtige, da de giver mulighed for målbare succeskriterier, der skal sikre, at virksomhedens bæredygtighedsambitioner holdes på sporet, og at alle er ansvarlige for at levere succesen.

2025-målene inkluderer for eksempel reduktion af CO2-udslippet ved vores produkter med 15 procent, og at nul produktionsaffald sendes til lossepladsen. Vi bestræber os også på at reducere vores ulykkesrate med 55 procent frem til 2023.

Bæredygtighedssektionen undersøger også, hvordan #ForABetterWorld bygger videre på virksomhedens bæredygtighedssucceser.

Bæredygtige fremskridt siden 2010.

Trods en signifikant forøgelse af produktionen gennem årene har Knauf Insulation reduceret energiforbruget og emissionerne med 23 procent, mindsket det ikke-genanvendelige affald med 67 procent og reduceret uheld med tabt arbejdstid som følge med 63,6 procent siden 2010.

Knauf Insulations Group Sustainability Director, Vincent Briard: ”Vi skal være meget ambitiøse for at nå vores 2025-mål, men vi har et solidt fundament og afsæt for den videre proces.”

Kilde: Knauf Insulation

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Klima

Fonden, som lanceres i april, skal finansiere udviklingen af klimavenlige løsninger til hotelbranchen med målet om at skabe en grønnere fremtid. I forbindelse med lanceringen […]

Klima

Klodens klima er ved at krydse den kritiske linje for en temperaturstigning på 1,5 grader. Hvis vi skal undgå de ødelæggende følger af det, skal […]

Klima

Meldgaard Miljø vinder EY Entrepreneur Of The Year 2021 i kategorien Sustainability. Juryen fremhæver bl.a. familievirksomhedens bidrag til, at vores samfund og andre virksomheder bliver […]

Klima

Hansgrohe gør status over sin bæredygtighedsstrategi på World Water Day 2022. Armatur- og bruseproducenten med hovedkontor i Tysklands Schwarzwald-region har allerede nået nogle af sine […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.