Instabox lancerer fossilfri hjemmelevering på alle markeder

Klima | 21-10-2021 |

Instabox lancerer nu helt fossilfri hjemmelevering til kunder rundt omkring i Norden. Med 100 procents dækning i Danmark bliver Instabox det første helt fossilfri alternativ til hjemmelevering på markedet – og det første der udfordrer de traditionelle aktører i store dele af landet.

– Dette er et stort skridt for Instabox. Vi ved, at hjemmelevering efterspørges af mange kunder, og vi er glade for nu at kunne tilbyde det på Instabox måden – helt uden besvær, hurtigt og bæredygtigt for miljøet, siger Alexis Priftis, adm. direktør og grundlægger af Instabox.

Instabox-car-tagline-SE beskåret

Instabox tilbyder allerede hjemmelevering sammen med en række forhandlere, som Lyko, El-grossisten, Smoke It, Molly & My och Partykungen, og flere netbutikker tilmelder sig løbende til tjenesten. Danskerne kan nu få levering hjem med Instabox, som lancerer alternativet på alle nordiske markeder. I nogen tid har Instabox også tilbudt hjemmelevering på det Hollandske marked, med 100 procents dækning.

I Danmark bliver Instabox det første landsdækkende alternativ til hjemmelevering, som er helt fossilfrit i hele logistikkæden – og et helt nyt alternativ til traditionelle fragtfirmaer. Instabox tilbyder også hurtigere leverancer – ofte allerede samme eller næste aften – og kortere leverancevinduer end traditionelle aktører, sådan at netshoppere slipper for at blive hjemme fra arbejdet for at kunne tage imod deres pakker.

I februar 2021 kom Instabox først med at gå helt over til fossilfri brændstoffer og er stadig den eneste transportør, som udelukkende anvender HVO100 eller andre fossilfri alternativer i hele transportkæden.

– Vi tror, at vor

es model for hjemmelevering kommer til at skille sig ud som et nyt og bedre alternativ, som vil blive påskønnet af netshoppere, e-forhandlere – og ikke mindst miljøet. Vi er allerede det naturlige og selvfølgelige valg for mange, når det gælder leverancer til smarte pakkeskabe, nu sigter vi efter at få samme position for hjemmelevering. Vi er glade og stolte over at være det første helt fossilfri alternativ udenfor de største byer og over, at vi nu gør det muligt for danskere at foretage mere bæredygtige valg, siger Alexis Priftis.

Pressekontakt

press@instabox.se

Kilde: Instabox

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Klima

Klima | 06-04-2022 |

Fonden, som lanceres i april, skal finansiere udviklingen af klimavenlige løsninger til hotelbranchen med målet om at skabe en grønnere fremtid. I forbindelse med lanceringen […]

Klima

Klima | 05-04-2022 |

Klodens klima er ved at krydse den kritiske linje for en temperaturstigning på 1,5 grader. Hvis vi skal undgå de ødelæggende følger af det, skal […]

Klima

Klima | 25-03-2022 |

Meldgaard Miljø vinder EY Entrepreneur Of The Year 2021 i kategorien Sustainability. Juryen fremhæver bl.a. familievirksomhedens bidrag til, at vores samfund og andre virksomheder bliver […]

Klima

Klima | 22-03-2022 |

Hansgrohe gør status over sin bæredygtighedsstrategi på World Water Day 2022. Armatur- og bruseproducenten med hovedkontor i Tysklands Schwarzwald-region har allerede nået nogle af sine […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.