Ikonisk ejendom – Shellhuset bliver nu til kontorhotel

Byggeri | 20-01-2022 |

Fremtiden for den ikoniske ejendom Shellhuset er nu beseglet. ATP Ejendomme har netop indgået aftale med ordnung office hotel, og til efteråret åbner Danmarks største kontorhotel i ejendommen. Forinden gennemgår Shellhuset en større renovering, der bringer ejendommen i omgangshøjde med nutidens og fremtidens krav til bæredygtighed og kontorlejemål. Knapt 9.000 m2 klargøres til hundredevis af møblerede arbejdspladser, mødecenter med tagterrasse, reception med concierge-service samt in-house kantine.

Foto: Shellhuset på Kampmannsgade 2

Efter først 50 år som domicil for Dansk Shell og siden 20 år som domicil for Poul Schmith Kammeradvokaten, gøres Shellhuset nu klar til at møde fremtidens krav til fleksible og bæredygtige kvadratmeter. Kunden er ordnung office hotel, og Shellhuset bliver kædens 13. – og Danmarks hidtil største – kontorhotel. Når ATP Ejendomme overdrager nøglerne til ordnung, vil der være gjort plads til mange hundrede arbejdspladser til ambitiøse virksomheder, der ønsker at bo i et eksklusivt indrettet kontorhotel fyldt med attraktive faciliteter samlet under ét tag.

Investeringsdirektør i ATP Ejendomme, André Scharf, hilser aftalen velkommen:

”Vi tænker langsigtet og selektivt i forhold til vores ejendomme, og samtidig ser vi et marked, der i stigende grad efterspørger fleksibilitet og services. Derfor er vi glade for, at det er lykkedes at udbrede vores i forvejen gode samarbejde med ordnung til Shellhuset, da de bidrager med den helt rigtige løsning, der fuldt ud matcher efterspørgslen i markedet samt kvaliteten og beliggenheden af ejendommen.”

’New normal’ inden for kontorhoteller

Åbningen forventes ifølge adm. direktør i ordnung, Hauke Haas at blive ’new normal’ for kontorhoteller i Danmark:

”Hvis man skal følge med trenden og den stigende efterspørgsel, vi får fra virksomheder med 100-200 medarbejdere, som foretrækker et serviceret koncept fremfor administrationen ved en konventionel domicilejendom, så kræver det en ejendom af en vis størrelse,” siger han og fortsætter: ”For os er Shellhuset en strategisk veldisponeret beslutning. På det danske marked er det første – men bestemt ikke sidste – gang, at en ejendom af denne størrelse bliver konverteret til kontorhotel. Skal vi fortsat kunne levere service på et højt niveau til et bredt lejermix, som også omfatter store internationale virksomheder med mange medarbejdere, så stiller det først og fremmest store krav til rammerne, og de kommer i den grad til at være i ’ordnung’ i Shellhuset, det tør jeg godt at love”.

Shellhuset opgraderes med respekt for fortiden og fokus på fremtiden

Inden åbningen den 1. november 2022 kan finde sted, skal de knap 9.000 m2 forvandles til en topmoderne nutidig arbejdsplads. Udtrykket forbliver tro mod ejendommens arkitektoniske oprindelse i 1950’ernes modernistiske æstetik – alt imens ejendommens indre opgraderes med blandt andet fælles mødefaciliteter og serviceret reception, café og loungeområder. Desuden tages der hensyn til klimaet – og indeklimaet. For det kræver ekstra omtanke at bringe ældre ejendomme på omgangshøjde med nutidens og fremtidens krav til bæredygtighed. Derfor får Shellhuset samtidig en opgradering af ejendommens klimaskærm, ventilation og tekniske installationer.

Shellhuset bliver ATP Ejendommes anden ejendom med ordnung som kunde, idet kæden også driver kontorhotel fra ejendommen Bredgade 6.

Kilde: ATP Ejendomme

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.