Hvad bruges betonelementer til?

Byggeri | 30-03-2022 |

Elementer af beton er brugbare i mange sammenhænge i byggebranchen og med god grund. Betonelementerhar nemlig mange fordele, som gør dem anvendelige og som samtidig sikrer et godt og stabilt byggeri.

betonelement

betonelement

Fordelene ved betonelementer

Beton er et materiale, der har en utrolig lang levetid, og som derfor også er en billig løsning, fordi det ikke skal skiftes eller fornyes om 30-50 år. Derudover er det velegnet i bolig- og erhvervsbyggerier, fordi det sikrer et godt indeklima, og kan holde på varmen, hvilket betyder besparelser på varmeregningen. Desuden kan betonelementer modstå råd og fugt, og er brandsikkert. Betonelementer kan bruges til vægge, søjler eller facader for et flot resultat.

Hvad kan betonelementer bruges til?

Betonelementer kan bruges i alle former for byggerier, både de helt store stadioner eller industrier, samt i simple boligbyggerier. Det er alsidigt, fordi det er et utroligt stærkt materiale.

Derudover bruges det også mere specifikt i flere brancher og industrier. Blandt andet i landbruget bruges betonelementer til siloer og store tanke, som skal kunne klare et stort tryk og høj vægt. Beton kan også bruges i korngrave, til vaske- og fyldepladser af diverse tanke og vogne, samt til byggerier og specialbyggerier indenfor landbrugs- eller fritidssektoren.

Hvilke betonelementer finder der?

Alt efter, hvad du skal bygge, skal du vælge de betonelementer, der passer til byggeriet. Betonelementer støbes nemlig i forskellige forme, for at passe til diverse byggerier. Du kan få A-elementer, der ligner et A, L-elementer, der er formet som et L, T-elementer, der er formet som et T, samt hovedelementer, kanalelementer og frontvægge. Kanalelementer er især anvendelige i stalde, hvor svin og kvæg opstaldes, men kan også bruges til at tørre korn.

Mangler du stabile og bestandige betonelementer til dit byggeri, kan du kontakte Beton-element ApS og høre mere om, hvordan du kan bruge beton til at bygge vedvarende boliger eller industriområder med betonelementer.

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Materialer | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Materialer | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Materialer | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Materialer | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.