Huawei kan hjælpe virksomheder med at sænke deres CO2-forbrug

Teknologi | 27-09-2021 |

Under dette års udgave af telekonferencen Huawei Connect 2021, stillede Huawei på konferencens første dag skarpt på digital transformation i energisektoren under konferencens Energy Summit. Her diskuteredes det, hvordan digitalisering af energisektoren kan bidrage til en lavemissionsfremtid.

huawei

David Sun, Vice President for Huawei Enterprise BG og President for Global Energy Business Dept, præsenterer Huaweis nye Trans-Cube-metode til Energy Summit under Huawei Connect 2021.

Under overskriften ”Digital energi – sæt strøm til en lav-emissionsfremtid” gav forskellige eksperter deres bud på, hvordan ny teknologi bedst kan bruges til at skabe en energisektor, der bevæger sig i retning af nul-emission.

I anledningen af Energy Summit udgav Huawei også hvidbogen ”Global Energy Transition and Zero Carbon Development White Paper”, samt sin ”Energy Trans-Cube-strategi, som er en metode til at drive den digitale transformation i energisektoren.

”Selvom der mange steder er et stærkt ønske om at blive CO2-neutral, så er vi nødt til at overveje tre forskellige hovedudfordringer: Grøn og lav-emissionsudvikling, økonomisk udvikling og sidst men ikke mindst sikkerhed og sikre energileverancer. Når energitransformation og den digitale transformation smelter sammen, vil det bane vejen for at skabe digitale løsninger på nul-emission, ”

sagde David Sun, Vice President for Huawei Enterprise BG og President for Global Energy Business Unit og fortsatte:

”Huawei har udviklet Trans-Cube metoden. Den foreslår, at vi, for at kunne komme tættere på realisering af CO2-neutrale og intelligent energisystemer, der kan opnå nul-emissionsudvikling, må have styre på tre hovedområder: Transformation til lav-emission, energitransformation og digital transformation. ”

Transformation til lav-emission vil hjælpe mange industrier med at styre deres CO2-udledende aktiviteter. Her er målet gradvist at gå fra et lavt CO2-forbrug til at nærme sig nul-udledning og til sidst udlednings-neutralitet.

Energitransformation vil gøre energiproduktion og forbrug mere pålideligt, sikkert og effektivt. Her er målet, at man skal gå fra et enkelt centraliseret system til flere distribuerede systemer, der kan tale sammen for at kunne koordinere energitransformation bedre og energioptimere mere effektivt.

Slutteligt skal den digitale transformation i energiindustrien også ske gradvist, hvilket vil gøre det muligt for industrien at gå fra at være informationsbaseret til at være digital og til sidst intelligent. Med data som drivkraft, vil det via den digitale transformation også være muligt at opnå en transformation til nul-emission i energisektoren.

“Gradvist vil det [implementering af Trans-Cube-metoden], med data som omdrejningspunkt, fremme digitaliseringen af energiindustrien, ” sagde Anthony Hu, Chief Representative for Energy Transition (Carbon Neutrality), Global Energy Business Unit, Huawei Enterprise BG, i forbindelse med lancering af Trans Cube-metoden.

Kontakter

Xukun Ji
Huawei Technologies (Denmark) ApS/Public Affairs and Communications Department
Kontakt venligst VP of Communications Xukun Ji pr. mail for pressehenvendelser og spørgsmål relateret til pressemeddelelser.
xukun.ji@huawei.com

Kilde: Huawei

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Teknologi

Kom og vær en del af det faglige forum, hvor du kan møde et stort netværk, finde produktnyheder, nye løsninger og blive klogere på, hvad […]

Teknologi

Særdeles attraktiv stilling i markedsledende teknologisk førende vækstvirksomhed Som applikations ingeniør hos Beckhoff bliver du en del af den særdeles kompetente tekniske afdeling, der har […]

Teknologi

Maskinstyring ud af boksen: Maskinbyggere kan vinke farvel til eltavler i grå metalskabe. Efter 10 års udviklingsarbejde har Beckhoff konstrueret et modulært system, der fjerner […]

Teknologi

Elektronik | 01-04-2022 |

En række offentlige myndigheder og selskaber starter i dag et forsøg med frisætning af data for el- og fjernvarmeforsyningen af bygninger i Aarhus Kommune. Målet […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.