Højisolerede porte til frostrum i stor logistikbygning

Byggeri | 24-03-2022 |

DSV’s nye logistikbygning ved Hedehusene er opført af entreprenørvirksomheden DS Flexhal A/S, som har valgt DAN-doors som leverandør af samtlige døre og porte til bygningens køle- og frostrum.

DSV’s nye logistikbygning ved Hedehusene er netop blevet færdiggjort, og bygningens mange køle- og frostrum er forsynet med intelligente, topmoderne automatiske high speed porte, røgventilation og brandskydeporte fra den danske dørproducent DAN-Doors.

High-speed porte til minus 45°C

I logistikbygningens to enorme frostrum, der kører ved henholdsvis -25°C og -45°C vil der i dagligdagen være meget trafik med truck, og for at minimere kuldetabet er der derfor valgt højisolerede high-speed porte med lynhurtig åbne- og lukkehastighed og automatisk adgangskontrol.

– De løsninger, DSV har valgt til deres køle- og frostrum fortjener at blive særligt fremhævet af flere forskellige årsager, siger Salgsdirektør ved DAN-doors, Per Pedersen.  – Med high speed porte er der hurtig adgang til køle- og frostrummene med truck, hvilket er en vigtig del af logistikken. Herudover minimerer portenes høje isoleringsevne energiforbruget, og endelig er udgifter til drift og vedligehold reduceret til et minimum, da portene er robuste og driftssikre.

Salgskonsulent Peter Dybdal fra DAN-Doors

Her ses salgskonsulent Peter Dybdal fra DAN-Doors ved en af high speed portene, der er 6 meter høje. De to store orange pullerter sikrer dørene mod påkørsel af gaffeltrucks.

Røgventilationsdøre monteret i frostrum i 12 meters højde

DSV har haft stor fokus på sikkerhed i projekteringen af den nye logistikbygning. Både kølerum og frostrum er forsynet med røgventilationsdøre, som er placeret helt oppe ved loftet i 12 meters højde.

Røgventilationsdørene er fuldautomatiske og tilkoblet et ABV-anlæg, som åbner røgventilationsdørene i tilfælde af brand. Omvendt giver automatikken mulighed for at lukke dørene igen, når årsagen til røgmeldingen er under kontrol. Med døre i 12 meters højde er denne funktion lige så relevant, som åbningsmekanismen er i forbindelse med alarm.

DSV’s logistikbygning blev taget i brug midt i marts 2022.

Om DAN-doors

DAN-doors har knap 40 års erfaring med at udvikle og producere døre og porte i rustfri stål til alle typer erhverv. Virksomheden er kendt for at levere gennemtænkte løsninger i meget høj kvalitet og med lang levetid, og de leverer i dag døre og porte til kunder i hele verden, herunder USA, Sydamerika, Canada, Australien, Asien, Afrika og Europa.

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Installationer | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Installationer | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Installationer | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.