Førende udbyder af datainfrastruktur opkøber specialist i DAS-løsninger

Teknologi | 14-03-2022 |

Cibicom fortsætter sin ekspansion med opkøbet af Telpartner, som er specialiseret i DAS-løsninger (Distributed Antenna Systems).

TelpartnerCibicom er den førende udbyder af digital transmission, kommunikation og datainfrastruktur i Danmark. Virksomheden ejer og driver forretningskritiske kommunikationsnetværk, der anvendes bl.a. i det danske forsvar og flere beredskaber.

Telpartner, som blev etableret i 2003, er blandt de førende leverandører af DAS-løsninger, som anvendes til dækning af indendørs mobilkommunikation. Telpartner har leveret løsninger til bl.a. Cityringen, Københavns Lufthavn, Øresundsbroen og flere store hospitaler.

Købet af Telpartner styrker Cibicoms position som leverandør af kommunikationsløsninger. Med tilføjelsen af indendørs løsninger til virksomhedens eksisterende landsdækkende netværk af sendemaster kan Cibicom tilbyde integreret dækning til både indendørs og udendørs mobilkommunikation.

Vi har strategisk fokus på markedet for indendørskommunikation, som komplementerer vores eksisterende forretning rigtig godt og samtidig er et marked i hastig vækst. Den stigende brug af lavenergibyggematerialer og de højere hastigheder på mobilfrekvenser på 5G gør det sværere for signaler at trænge igennem bygninger. Vi oplever det allerede i dag, når vi fx kører ind i parkeringshuse, tunneller og er på hospitaler. Sammen med Telpartner kan vi tilbyde en omfattende og sikker service til mobil kommunikation, siger administrerende direktør i Cibicom, Michael Meister.

Telpartners nu tidligere ejere Michael Carlsen og Lars Knudsen siger om salget til Cibicom:

Selvom vi har klaret os rigtig godt og vundet mange store kontrakter, kan vi godt bruge et større vingefang. Vi får en helt anden tyngde nu, hvor vi er en del af Cibicom, hvilket vil stille os stærkere i konkurrencen. Vi får en stærkere, mere komplet leveranceportefølje og er også klar, når efterspørgslen efter private mobile netværk begynder at rulle.

Telpartner fortsætter i eget navn og flytter ind i Cibicoms hovedkvarter i Ballerup.

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Teknologi

Kom og vær en del af det faglige forum, hvor du kan møde et stort netværk, finde produktnyheder, nye løsninger og blive klogere på, hvad […]

Teknologi

Særdeles attraktiv stilling i markedsledende teknologisk førende vækstvirksomhed Som applikations ingeniør hos Beckhoff bliver du en del af den særdeles kompetente tekniske afdeling, der har […]

Teknologi

Maskinstyring ud af boksen: Maskinbyggere kan vinke farvel til eltavler i grå metalskabe. Efter 10 års udviklingsarbejde har Beckhoff konstrueret et modulært system, der fjerner […]

Teknologi

Elektronik | 01-04-2022 |

En række offentlige myndigheder og selskaber starter i dag et forsøg med frisætning af data for el- og fjernvarmeforsyningen af bygninger i Aarhus Kommune. Målet […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.