Fireårig rammeaftale på energiområdet

Klima | 06-04-2022 |

Sweco indgår rammeaftale Aalborg Forsyning, hvor Sweco de næste fire år stiller med en bred pallette af rådgivningsydelser på energiområdet.

Landets forsyningsselskaber står over for store og krævende opgaver de kommende år, når sektoren skal accelerere omstillingen til grøn energi og større ressourceudnyttelse. Det gælder også Aalborg Forsynings energiområde, der i et udbud har valgt Sweco som én af tre rådgivere til de kommende fire år.

”Vi er utroligt glade for aftalen med Aalborg Forsyning. Vi har længe satset på at kunne bringe Swecos samlede viden og kompetencer i spil for så stor og mangeartet en kunde her i Nordjylland, og nu er det lykkedes,” siger Kim Skals, der er Teamleder for Energi, Vand & Klima hos Sweco i Aalborg.

Han fortsætter:

”Aalborg Forsynings målsætninger om bæredygtighed harmonerer med vores ambitioner om at bidrage mest muligt til den grønne omstilling i vores kunders projekter. Vi ser frem til samarbejdet og glæder os over, at Aalborg Forsyningen har vist os tillid.”

Integreret rådgivning

I tildelingsskrivelsen fra Aalborg Forsyning hedder det bl.a., at ”Sweco har tilbudt en organisation, der besidder en meget god kombination af kompetencer og erfaring, som sandsynliggør, at organisationen kan mestre de mange opgavetyper under rammeaftalen.”

”Det er netop bredden og dybden i opgavetyperne i rammeaftalen, som gør Aalborg Forsyning til en uhyre interessant kunde for os, fordi det matcher en moderne, integreret rådgivningsvirksomhed som Sweco. Vi ser frem til at understøtte Aalborg Forsynings energiområde med tværfaglig, integreret rådgivning,” siger Dariush Rezai, CEO i Sweco.

Han tilføjer:

”En del af Swecos strategi er at vokse i det nordjyske marked, og Aalborg Forsyning er en nøglekunde og en vigtig brik i den plan. Vi vil derfor fokusere på at opbygge langvarige og værdiskabende relationer til Aalborg Forsyning.”

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Klima

Energi | 06-04-2022 |

Fonden, som lanceres i april, skal finansiere udviklingen af klimavenlige løsninger til hotelbranchen med målet om at skabe en grønnere fremtid. I forbindelse med lanceringen […]

Klima

Energi | 05-04-2022 |

Klodens klima er ved at krydse den kritiske linje for en temperaturstigning på 1,5 grader. Hvis vi skal undgå de ødelæggende følger af det, skal […]

Klima

Energi | 25-03-2022 |

Meldgaard Miljø vinder EY Entrepreneur Of The Year 2021 i kategorien Sustainability. Juryen fremhæver bl.a. familievirksomhedens bidrag til, at vores samfund og andre virksomheder bliver […]

Klima

Energi | 22-03-2022 |

Hansgrohe gør status over sin bæredygtighedsstrategi på World Water Day 2022. Armatur- og bruseproducenten med hovedkontor i Tysklands Schwarzwald-region har allerede nået nogle af sine […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.