Fin-tech laboratorie i Finland

Teknologi | 20-09-2021 |

Den 28. september slår Huawei dørene op for et helt nyt fintech-laboratorium kaldet Fin2Sec i Helsinki. Her skal der udvikles nye produkter, teknologier og idéer til den finansielle servicesektor, der på længere sigt skal skabe mere brugervenlig og sikrere teknologi til morgendagens betalingssystemer.

Huawei lab i helsinki beskåret

Laboratoriet vil blive åbnet ved en ceremoni i Helsinki, Finland, den 28. september.

Centret sættes i verden for at adressere de mange udfordringer, som man i Europa kæmper med i forhold til at gøre bankvirksomhed, finanssektoren og betalingsservices digitale. Ved at etablere centret kan Huawei således samarbejde med en lang række aktører i industrien, og derved accelerere innovationen på dette område, og sikre tilfredshed blandt kunderne.

 ”Med mindre vi samarbejder for at styrke det finansielle økosystem, vil vi blive ved med at bakse med at tilbyde sikre digitale services og produkter, der er nemme at få adgang til – og særligt med henblik på dem, der endnu ikke er så bekendte, eller ubekvemme, med den digitale transformation, ” siger Adam Rybusiewicz der er Director of Financial Vertical Eco-Development and Partnerships for Norden, Østeuropa og Tyrkiet, og en af hovedkræfterne bag fintech-laboratoriet. ”

”Formålet med det nye laboratorium er ikke bare at generere nye koncepter, men også at lave erfaringsdeling om udfordringer, så vel som at skabe succesfulde initiativer og forretningsmodeller, der kan bruges på tværs af finans-, bank- og betalingssektoren, ” uddyber han.

Som en del af forberedelserne til lanceringen af laboratoriet har Huawei arbejdet tæt sammen med Aalto Universitet, banker, Fintech-virksomheder og brancheorganisationer. Deres ekspertise, udfordringer og planer for fremtiden vil alt sammen blive taget under behandling i laboratoriet.

Huawei har før lavet lignende projekter vedrørende sikkerhedsforbedringer, som har ledt til innovative fremspring. Eksempelvis resulterede dette i en digital bilnøgle-app til mobiltelefonen, hvor man kan låse, åbne og starte sin bil med et par få klik på mobilen.

”Huawei Finlands forsknings- og udviklingsafdeling har arbejdet på sikkerheden i forbrugerprodukter i næsten et årti, og har resulteret i hardware-assisterede miljøer, der supporterer kritiske sikkerhedsservices såsom Huawei Pay, WeChat Pay, bilnøgler og autentificeringsløsninger i Huaweis mobiltelefoner. Vi ser frem til, at dele vores erfaringer og fremme vores device-sikkerhedsløsninger i Fin2Sec-økosystemet sammen med vores universitetspartnere,” siger Dr. Jan-Erik Ekberg, som er leder af Helsinki System Security Lab (HSSL) i Huawei, hvor han er ansvarlig for Platform Security R&D inden for særligt forbrugerenheder.

Kontakter

Xukun Ji
Huawei Technologies (Denmark) ApS/Public Affairs and Communications Department
Kontakt venligst VP of Communications Xukun Ji pr. mail for pressehenvendelser og spørgsmål relateret til pressemeddelelser.
xukun.ji@huawei.com

Kilde: Huawei

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Teknologi

Kom og vær en del af det faglige forum, hvor du kan møde et stort netværk, finde produktnyheder, nye løsninger og blive klogere på, hvad […]

Teknologi

Særdeles attraktiv stilling i markedsledende teknologisk førende vækstvirksomhed Som applikations ingeniør hos Beckhoff bliver du en del af den særdeles kompetente tekniske afdeling, der har […]

Teknologi

Maskinstyring ud af boksen: Maskinbyggere kan vinke farvel til eltavler i grå metalskabe. Efter 10 års udviklingsarbejde har Beckhoff konstrueret et modulært system, der fjerner […]

Teknologi

Elektronik | 01-04-2022 |

En række offentlige myndigheder og selskaber starter i dag et forsøg med frisætning af data for el- og fjernvarmeforsyningen af bygninger i Aarhus Kommune. Målet […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.