Endnu et salg fra AG Gruppen til Koncenton

Byggeri | 04-01-2022 |

Projektudviklingskoncernen AG Gruppen indgår endnu engang en stor aftale med ejendomsinvesteringsselskabet Koncenton. Denne gang er der tale om 240 boliger i et nyt, grønt bykvarter i Odensebydelen Hjallese, under navnet Admiralens Have. Tidligere på året afleverede AG Gruppen 117 ungdomsboliger midt i Odense til Koncenton og er nu i gang med projektets sidste etape med endnu 98 ungdomsboliger.

Admiralens Have opføres på Svendborgvej, på grunden som i mange år husede Jorgensen Maskinfabrik. Boligerne får en attraktiv beliggenhed tæt på Hjallese station, som bliver sidste stop på letbanen, og bindes på den måde sammen med indre by. Der er tale om boliger i varierende størrelser; lejligheder med 1, 2, 3 eller 4 værelser og rummelige 4-værelses rækkehuse, som på trods af den bynære placering får masser af plads til lys, liv og luft – og rekreative områder som Fruens Bøge Skov som nabo. Projektet er tegnet af Arkitema Architects og er navngivet efter den have, der hørte til Portnerboligen til den gamle maskinfabrik på grunden.

AG Gruppens adm. direktør Robin Feddern er glad for den nye aftale med Koncenton og glæder sig til at komme i gang med byggeriet.

”Gode partnerskaber spiller en stor rolle for AG Gruppen, og udvik­lingen af tætte samarbejder er en vigtig del af vores strategi. Vi er rigtig glade for samarbejdet med Koncenton, og den tillid de viser os ved den nye aftale; denne gang om 240 blandede boliger centralt i Odense. Odense er en by i en spændende udvikling, og det øger behovet for nye, moderne boliger med god forbindelse til offentlig transport og indre by. I Admiralens Have skaber vi gode, bæredygtige boliger til alle, og vi er glade for, at Koncenton også kan se de mange fordele i projektet”.

De nye boliger i Hjallese bliver opført efter høje standarder inden for bæredygtighed og opføres under bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld. Bl.a. etableres der regnbede og lavninger til håndtering af klimaregn langs områdets offentlige sti og i gårdrum. Det giver et karakterfuldt og rekreativt miljø med høj biodiversitet, som skaber liv for insekter og er godt for miljøet. Det er intentionen, at det nye boligområde skal indpasse sig i den omkringliggende bebyggelse, så der bliver sammenhæng mellem nyt og gammelt.

Også Anders Bangsgaard, som er ejendomsdirektør og partner i Koncenton, glæder sig også over den nye aftale.

”Vi har udelukkende positive erfaringer fra vores tidligere projekter med AG Gruppen. Vi har indtil videre arbejdet sammen om tre store boligprojekter i hovedstadsområdet og Odense, og alle blev udlejet på rekordtid. Vi forventer os derfor meget af det nye projekt Admiralens Have, som bliver gennemtænkte boliger med gode planløsninger og god beliggenhed. Og med en bæredygtighedsprofil og beliggenhed, som passer rigtig godt ind i Koncentons investeringsstrategi”, udtaler han.

Det forventes, at de første boliger står klar til indflytning medio 2024.

Kilde: AG Gruppen

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.