EC-oil har stor efterspørgelse

Byggeri | 16-12-2021 |

At kunne tilslutte en tiltrotator eller andre hydrauliske redskaber, uden at forlade kabinen, bliver mere og mere populært. Engcons statistik viser, at efterspørgslen efter det automatiske hurtigskiftsystem med EC-Oil stiger år for år. Fra 2019 – 2020 er salget af EC-Oil steget globalt med 76 procent, hvilket indikerer, at kombinationen er efterspurgt på verdensplan.

Gravemaskinebranchen fortsætter med at udvikle sig, og automatisk til- eller frakobling af tiltrotatoren eller andre hydrauliske redskaber uden at skulle forlade kabinen bliver mere og mere almindeligt. Interessen for EC-Oil er steget markant. Tal fra de seneste to år viser, at salget af Engcons hurtigskift med EC-Oil under tiltrotatoren er steget med hele 76 procent globalt. Flere og flere entreprenører vælger også EC-Oil på overdelen af tiltrotatoren for at kunne til- og frakoble uden at skulle forlade kabinen. En tilsvarende udvikling er sket for Engcons hurtigskift med EC-Oil, hvor salget er steget markant mellem perioderne 2019-2020 og 2020-2021.

– Tallene taler deres eget tydelige sprog. Flere og flere ser fordelen ved hurtigt at kunne til- og frakoble deres tiltrotator eller andre hydrauliske redskaber uden at skulle forlade kabinen. De skal heller ikke bekymre sig om beskidte manuelle tilkoblinger under fuldt hydraulisk tryk, siger Martin Engström, produktchef hos Engcon.

Martin Engström siger, at interessen for EC-Oil i kombination med Engcons hydrauliske redskaber vokser rundt om i verden.

– Det er utrolig glædeligt at se, fordi vi ved, at dette både bidrager til øget rentabilitet, komfort og sikkerhed.

”EC-Oil gør os langt mere effektive”

Flere og flere entreprenører vælger EC-Oil, en af dem er Bendt Risom ved Vildbjerg. For Bendt Risom, var tiden kommet til at få sin nuværende Engcon EC219 tiltrotator udskiftet. Ikke fordi de godt 6000 timer som både maskine og tiltrotator havde kørt var noget problem, nej fordi Bendt hele tiden tænker ud af boksen for at gøre sig mere attraktiv med sine maskiner.

– Jamen det startede jo egentlig med at Engcon oplyste mig om mulighederne med deres nye underdel med EC-Oil. De vidste godt jeg allerede var glad for at kunne skifte mellem redskaber og tilslutte dem hydraulisk, uden at skulle forlade kabinen, siger Bendt Risom indledningsvist.

– For os der har nogle ret voldsomme hydrauliske specialredskaber med stort forbrug, betyder det bare utroligt meget at vi ikke skal ud og knokle med gammeldags koblinger og store tunge hydraulik slanger – vi snupper redskabet, og i samme øjeblik vi låser det i tiltrotatorens fæste, ja så er hydraulikken koblet til. EC-Oil gør os langt mere effektive, udtaler Bendt Risom.

Udover sin nuværende Volvo EWR150 hjulmaskine, har Bendt også investeret i en Volvo ECR145 båndmaskine, som også skulle have produktnyhederne fra Engcon.

– Her har vi så valgt en aftagelig tiltrotator med et Engcon automatiske hurtigskifte. Både skiftet og tiltrotatoren er identisk bygget op rent EC-Oil mæssigt, så vi kan drive de hydrauliske redskaber enten under hurtigskiftet, eller under tiltrotatoren. Samtidig er det rart at kunne stille tiltrotatoren, når der rigtig skal knokles med maskinen, slutter Bendt Risom.

At EC-Oil i kombination med Engcons hydrauliske værktøjer vokser rundt om i verden, er glædeligt at se da det samlet set er med til at bidrage til øget effektivitet, sikkerhed og fleksibilitet.

Kilde: Engcon Danmark

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.