Dronecenter hos DEKRA

Teknologi | 03-11-2021 |

Private og professionelle, der vil flyve med droner, kan nu forberede sig til Trafikstyrelsens test med målrettede onlinekurser i et nyt dronecenter hos Danmarks største private udbyder af transportuddannelser, DEKRA.

Interessen for at flyve med droner er stigende, og uanset om man er privat eller professionel, skal man bestå de samme onlinetest hos Trafikstyrelsen for at få sit lovpligtige dronecertifikat.

Det vil landets største private udbyder af transportuddannelser, DEKRA, gerne hjælpe de mange drone-entusiaster med.

DEKRA har åbnet et dronecenter og tilbyder her to online-kurser, som på en let tilgængelig og underholdende måde introducerer brugerne til reglerne for droneflyvning og giver dem gode råd til, hvordan de bliver dygtige dronepiloter.

Kurserne forbereder målrettet brugerne til Trafikstyrelsens to online-test for dronecertifikat: hhv. testen A1/A3 og testen A1/A3 & A2 kombineret.

Kursisten bestemmer tempo og tidspunkt

For at gøre det så nemt som muligt for brugerne at passe kurserne ind i hverdagen har DEKRA designet kurserne som online-selvstudier, hvor brugerne selv bestemmer det tempo, undervisningen skal foregå i.

Et kursus kan tage fra ca. 2 timer og vare lige så længe, en bruger finder nødvendigt, og brugeren kan gennemføre undervisningen, når og hvor det passer vedkommende bedst.

DEKRA Dronecenter har udviklet sine online-kurser på en moderne digital læringsplatform, som udover fleksibiliteten for brugerne giver mulighed for nye, innovative læringsformer, som gør stoffet nemmere at komme igennem.

Mange eksempler og øvelser

DEKRA Dronecenter har visualiseret teorien bag droneflyvning for at give brugerne en bedre forståelse af de komplicerede regler og gøre dem nemmere at lære.

Kurserne har speak hele vejen igennem og byder derfor ikke på så meget tekst, der skal læses. Undervisningen er pædagogisk bygget op med mange eksempler og øvelser, så brugerne efter den faglige gennemgang kan træne i at anvende den nye viden på en underholdende måde, uden at det er en test, der absolut skal bestås.

Brugerne får løbende feedback efter hver øvelse og kan selv gå til og fra de elementer, de gerne vil gøre mere ud af.

Intro-rabat til de første

DEKRA fejrer åbningen af sit dronecenter med 20 procent rabat til de første online-kursister.

Kilde: DEKRA

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Teknologi

Kom og vær en del af det faglige forum, hvor du kan møde et stort netværk, finde produktnyheder, nye løsninger og blive klogere på, hvad […]

Teknologi

Særdeles attraktiv stilling i markedsledende teknologisk førende vækstvirksomhed Som applikations ingeniør hos Beckhoff bliver du en del af den særdeles kompetente tekniske afdeling, der har […]

Teknologi

Maskinstyring ud af boksen: Maskinbyggere kan vinke farvel til eltavler i grå metalskabe. Efter 10 års udviklingsarbejde har Beckhoff konstrueret et modulært system, der fjerner […]

Teknologi

Elektronik | 01-04-2022 |

En række offentlige myndigheder og selskaber starter i dag et forsøg med frisætning af data for el- og fjernvarmeforsyningen af bygninger i Aarhus Kommune. Målet […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.