Dekra på Bornholm, der er vækst i hjulene

DEKRA etablerer sig fast på Bornholm

Der er vækst på Bornholm, og efterspørgslen på uddannelses- og kursusmuligheder fra øens borgere og erhvervsliv.

Derfor har uddannelsesvirksomheden DEKRA valgt at åbne en permanent afdeling i Hasle på solskinsøen.

Her vil DEKRA både tilbyde en bred vifte af sine transportuddannelser og kurser under DEKRA Business målrettet både ledige, beskæftigede og virksomheder.

”Vi glæder os over, at vi nu kan tilbyde bornholmerne og deres erhvervsliv de samme muligheder for uddannelser og kurser året rundt som resten af Danmark. Hidtil har vi været på Bornholm i midlertidige lokaler i Rønne nogle måneder ad gangen hvert år. Nu har vi fået faste lokaler i Hasle, som vi har sat i stand, så de egner sig til vores formål og kundernes behov,” siger direktør i DEKRA, Anja Brauner-Kristiansen.

Størst i Danmark på transport

Lastbiler

Både DEKRA’s store udvalg af transportuddannelser og de kompetenceløftende kurser under DEKRA Business er nu en mulighed for bornholmerne og øens erhvervsliv året rundt.

DEKRA er Danmarks største private uddannelsesvirksomhed på transportområdet med undervisning dag, aften og weekend via afdelinger i hele landet.

Med den nye faste afdeling på Bornholm er hele den danske transportbranche nu dækket af DEKRA’s uddannelsestilbud året rundt.

På transportområdet tilbyder DEKRA kørekort og kurser inden for bl.a. lastbil, bus, taxi, varebil, gaffeltruck, EU-efteruddannelse, BAB/flextrafik, kraner og kørelæreruddannelse.

Hvert år deltager omkring 40.000 danskere på kurser og uddannelsesforløb hos DEKRA.

Kurser i administration og ledelse

I DEKRA Business kan både ledige og beskæftigede tage godkendte uddannelser og kurser, der ruster dem til de daglige udfordringer inden for handel, administration og ledelse. Det er for eksempel kurser i ledelse, konflikthåndtering og projektledelse.

Bornholm er tredje afdeling af DEKRA Business. I forvejen er der DEKRA Business i Brøndby og Herning.

”Udover de godkendte uddannelser og kurser vil vi med DEKRA Business også tilbyde de bornholmske virksomheder skræddersyede kursuspakker med fokus på medarbejderudvikling og andre relevante emner efter behov,” siger Anja Brauner-Kristiansen.

Pressekontakt

Troels Lund
Kommerciel Direktør
PR og kommunikation
troels.lund@dekra.dk
Tlf.: 31 63 20 30

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Klima

Transport | 19-08-2021 |

MAN stiller med det måske bedste produkt line-up nogensinde, når dørene om kort tid åbnes til Transport 2021. Der bliver noget for alle og enhver,

Lager & Logistik

Antallet af indgåede uddannelsesaftaler er steget med 35 procent på et år. På EUC Lillebælt skyldes udviklingen først og fremmest, at håndværkere, mekanikere og ansatte

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.