Dansk maskin- og servicevirksomhed tages til nye højder

Teknologi | 24-08-2021 |

Den jyske servicevirksomhed Bast & Co står nu endnu stærkere med en stor international profil i ryggen. Partnerskabet betyder endnu bedre service til både nye og gamle kunder.

1. juni 2021 blev Bast & Co medlem af en fornem klub, da de indtrådte som Retrofit Partner hos tyske-svenske Heidenhain, der er markedsførende inden for blandt andet udvikling og fremstilling af måleudstyr og CNC-styringer til værktøjsmaskiner.

– Vi er meget glade og stolte over at være Retrofit Partner ved Heidenhain. Det er et skulderklap, der er til at tage og føle på, da Heidenhain er den gyldne standard i branchen, siger Jens Hansen, CEO i Bast & Co.

Bast&CO

Mange maskiner i metalindustrien har flere årtier på bagen. Men med et retrofit kan de leve op til moderne standarder og krav. Foto: Bast & Co.

Bast & Co er en specialvirksomhed med fokus på service, reparation og renovering af værktøjsmaskiner af alle typer. Værkstedet er Nordeuropas mest specialiserede, så alle mekaniske og elektriske opgaver kan foretages under samme tag. Kundegruppen tæller både SMV’er og store multinationale virksomheder som Danfoss og Grundfos.

Det er derfor ikke tilfældigt, at Heidenhain har valgt netop Bast & Co som dansk Retrofit Partner.

– I Bast & Co har vi fundet en stærk og erfaren partner indenfor retrofit, som kan videreføre og styrke vores gode service for nye såvel som eksisterende kunder. Vi ser meget frem til et endnu tættere samarbejde, siger Per Wincent, der er CEO hos Heidenhain Scandinavia.

Fremtidssikring af maskinparken

Mange virksomheder i metalindustrien står med ældre maskiner, der har brug for etretrofit, en reparation, en rekalibrering eller blot et simpelt serviceeftersyn for at leve op til dagens standarder. Men i stedet for at skrotte gamle industrimaskiner, kan det være et fornuftigt økonomisk og bæredygtigt valg at retrofitte eksisterende maskiner og dermed fremtidssikre virksomheden, eksempelvis med nye målesystemer, CNC-styring eller energieffektivisering.

– Kunderne kan både spare penge, da de ikke skal købe en ny maskine, og tid, da de kan beholde den maskine, som de kender, og derfor ikke skal bruge ressourcer på at oplære medarbejderne i en ny, siger Jens Hansen.

Som led i en komplet renovering og retrofitting er softwaren typisk også en vigtig komponent, og her er Heidenhain en uundværlig partner for Bast & Co, for ved at kombinere de to virksomheders kompetencer får man et konkurrencedygtigt topprodukt, der lever op til tidens standarder og krav på både hardware- og softwaresiden.

Internationale perspektiver

Heidenhain er et internationalt kendt branchenavn, og titlen som Retrofit Partner kan derfor for alvor åbne nye døre i udlandet for Bast & Co.

–Det giver en tryghed for vores multinationale kunder, at de kan tage os med til udlandet, da vi sammen med Heidenhain kan levere full-service uanset landekode, siger Jens Hansen. Han tilføjer:

– Partnerskabet har kort sagt givet os mod på og mulighed for at gøre endnu mere for at udvide kundekredsen med flere internationale virksomheder.

Bast & Co. A/S er specialiseret inden for reparation, renovering og vedligehold af produktions- og værktøjsmaskiner. Fra afdelinger i Vejle og Allerød betjenes kunder over hele verden. Bast & Co. A/S råder over en alsidig stab af specialuddannede, erfarne teknikere. www.bastogco.dk

Kontakter

Jens hansen
CEO, bast & CO. A/S
mail: jens@bastogco.dk

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Teknologi

Automation | 23-08-2021 |

Et nyt dansk firma har nu løst en velkendt men hidtil uløst udfordring i metalindustrien. Made4CNC har udviklet verdens første komplette automatiske døråbnerløsning, som på

Klima

Energi | 23-08-2021 |

Danmark skal hjælpe Frankrig med havvind, Polen med fjernvarme og Kenya med at skabe en bæredygtig elproduktion og dermed at reducere CO2 udledningen i alle

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.