COP26: Digitale teknologier kan løse klimaudfordringerne

Teknologi | 05-11-2021 |

UNFCC Global Innovation Hub som også er en del COP26 har inviteret Dr. Fang Liangzhou til at fortælle omkring den digitale teknologi, der kan være med til at nedbringe klimaudfordringerne.

Huawei COP26

Fang Liangzhou, Vice President og CMO for Huaweis forretningsenhed Huawei Digital Power, taler til COP26.

Dr. Fang var med på en online forbindelse til COP26, hvor han forklaret grundigt om, hvordan forretningsenheden Huawei digital Power integrerer de digitale teknologier til at nedbringe CO2-udledningen ved at spare på strømforbruget og gøre strømforsyningen langt mere effektiv, så både byer og transport kan gøres grønnere.

“At opnå CO2-neutralitet er blevet noget, som hele verden arbejder hen imod. Teknologisk innovation vil komme til at spille en central rolle i håndteringen af klimaudfordringerne og i at opnå målsætninger om nedsættelse af CO2-forbruget. I Huawei Digital Power sammenfletter vi digitale teknologier med strømproducerende teknologier. Derved skaber vi grønnere energi, og hjælper med at digitalisere energisektoren for en grønnere og bedre fremtid, ” siger han i sin tale og fortsætter:

“Vi fokuserer på innovative teknologier, der accelererer digitaliseringen af energisektoren, og vi bygger grønne transportmuligheder, lokationer og datacentre. Her arbejder vi med vores industripartnere på at bygge et intellligent samfund med lavt CO2-forbrug.”

Industriel produktion, transport og elektrisk produktion står for størstedelen af CO2-udledningen, endda hele 40% af udledningen. Den industrielle produktion står for hele 21% af den samlet udledning på de 40%.

Huawei Digital power arbejder derfor med partenere omkring innovative løsninger omkring energiproduktionen og forbruget, hvor der skal en grøn omstilling til.

Udover den digitale løsning, så arbejder Huawei også på kunstig intelligens, som skal hjælpe med automationen af kategorisere de typiske defekter og risici i distributionsnettet. Den kunstige intelligensanalyse kan øge driftseffektiviseringen med op til 80 gange der bruger løsningen.

Kilde: Huawei

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Teknologi

Kom og vær en del af det faglige forum, hvor du kan møde et stort netværk, finde produktnyheder, nye løsninger og blive klogere på, hvad […]

Teknologi

Særdeles attraktiv stilling i markedsledende teknologisk førende vækstvirksomhed Som applikations ingeniør hos Beckhoff bliver du en del af den særdeles kompetente tekniske afdeling, der har […]

Teknologi

Maskinstyring ud af boksen: Maskinbyggere kan vinke farvel til eltavler i grå metalskabe. Efter 10 års udviklingsarbejde har Beckhoff konstrueret et modulært system, der fjerner […]

Teknologi

Teknologi | 01-04-2022 |

En række offentlige myndigheder og selskaber starter i dag et forsøg med frisætning af data for el- og fjernvarmeforsyningen af bygninger i Aarhus Kommune. Målet […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.