CO2-udledning pr. databit bør være en ny standardmåleenhed

Klima | 22-10-2021 |

[Dubai, d. 18. Oktober, 2021] Under dette års udgave af Better World Summit, afholdt Huawei i samarbejde med virksomheden Informa Tech et åbningsseminar kaldet “Grøn Telekommunikation Til Grøn Udvikling”. Her talte begge virksomheder og en lang række andre partnere fra teleindustrien om, hvordan man kan inkorporere grøn udvikling i alle aspekter af telekommunikation.

Huawei bob cai beskåret

Bob Cai, Chief Marketing Officer for Huawei’s Carrier Business Group, taler ved den international teleconference Better World Summit.

”Som ledende leverandør af telekommunikationsudstyr og smarte enheder, så tænker Huawei grøn udvikling ind i alt, hvad vi gør. Vi ser det som en del af vores sociale ansvar. Huawei er klar til at blive operatørernes foretrukne partner, når det gælder deres indsats ift. at skulle blive klimaneutrale, ” sagde Bob Cai, Chief Marketing Officer for Huawei’s Carrier Business Group.

”Med vores innovative produkter og løsninger, vil vi hjælpe operatørerne med at reducere CO2-udledningen, og at bruge telekommunikationsteknologi til bedre at kunne hjælpe andre industrier med at skære i drivhusgasudledninger, så de hurtigere kan blive klimaneutrale,” sagde han.

Allerede i Juni 2021 foreslog Huawei og Informa Tech sammen et nyt initative kaldet Network Carbon Intensity (NCI), hvor CO2-udledninger pr. data bit bliver adopteret som en ny standardmåleenhed for grønne netværk. Herved vil man bedre kunne styre og måle reduktionen i CO2-udledning og lettere følge et roadmap for CO2-neutralitet.

Under seminaret understregede Huawei igen nødvendigheden af at etablere en platform for industrisamarbejde og grøn udvikling, og fremhævede her Better World Summit som et godt eksempel. Her samles partnere fra telekommunikationsindustrien og operatørerne nemlig for at dele viden om innovative teknologier og de seneste bæredygtighedsmetoder inden for telekommunikationsbranchen.

Ifølge Bob Cai vil Huawei fortsætte med at afholde bæredygtighedsseminarer på andre internationale tele-konferencer:

”Vi synes, at Better World Summit i Dubai er en god begyndelse. Fremover vil vi fortsætte med at involvere vores partnere og operatører i at fremme den grønne udvikling i alle de industrier, der benytter sig af vores innovative teknologier.”

”Vi tror på, at vi sammen kan skabe en grønnere fremtid, ” lød det afslutningsvis fra Bob Cai.

Kontakter

Xukun Ji
Huawei Technologies (Denmark) ApS/Public Affairs and Communications Department
Kontakt venligst VP of Communications Xukun Ji pr. mail for pressehenvendelser og spørgsmål relateret til pressemeddelelser.
xukun.ji@huawei.com

Kilde: Huawei

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Klima

Klima | 06-04-2022 |

Fonden, som lanceres i april, skal finansiere udviklingen af klimavenlige løsninger til hotelbranchen med målet om at skabe en grønnere fremtid. I forbindelse med lanceringen […]

Klima

Klima | 05-04-2022 |

Klodens klima er ved at krydse den kritiske linje for en temperaturstigning på 1,5 grader. Hvis vi skal undgå de ødelæggende følger af det, skal […]

Klima

Klima | 25-03-2022 |

Meldgaard Miljø vinder EY Entrepreneur Of The Year 2021 i kategorien Sustainability. Juryen fremhæver bl.a. familievirksomhedens bidrag til, at vores samfund og andre virksomheder bliver […]

Klima

Klima | 22-03-2022 |

Hansgrohe gør status over sin bæredygtighedsstrategi på World Water Day 2022. Armatur- og bruseproducenten med hovedkontor i Tysklands Schwarzwald-region har allerede nået nogle af sine […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.