BMI Group Danmark nomineret til Byggeriets Arbejdsmiljøpris 2022

Byggeri | 01-04-2022 |

BMI Group Danmark er med den unikke letvægtstagsten, B&C 30 Ergo fra Monier, nomineret til Byggeriets Arbejdsmiljøpris 2022. Prisen uddeles af fagmessen BYGGERI’22 og Danske Byggecentre. Vinderen findes tirsdag d. 3. maj.

B&C 30 Ergo er en revolutionerende betontagsten, der letter arbejdet på taget. Uden at gå på kompromis med kvalitet, er stenen 25 % lettere end traditionelle betontagsten og vejer kun 30 kg/m², hvilket er 10 kg. mindre end normale betontagsten, forudsat en lægteafstand på 37 cm. B&C 30 Ergo gør dagligdagen nemmere og skaber et bedre arbejdsmiljø for håndværkeren, der reducerer sin belastning med op til 2,3 tons, når der lægges 200 m2 tag.

I Bygge- og Anlægsbranchen er især ergonomisk slid en udfordring, og 40-50 % af erhvervsrelateret sygdom omfatter slidte knæ, ryg og arme. Det er høje tal, som BMI Group Danmark tager alvorligt.

“Som Danmarks største producent af tagmaterialer bestræber vi os på at gå forrest i kampen for et mere bæredygtigt byggeri og et bedre arbejdsmiljø. Vi arbejder hver dag på at tænke bæredygtighed og arbejdsmiljø ind i alle aspekter af vores værdikæde – lige fra materialer til de tagløsninger, vi skaber. Det er Monier-stenen B&C 30 Ergo et konkret eksempel på. Derfor er vi ekstra glade for den anerkendelse, som nomineringen til Byggeriets Arbejdsmiljøpris 2022 er.” – Salgsdirektør, Torben Nielsen.

Også i branchen er der opbakning til produktet. Kenneth Henriksen, tømrermester og ejer af Pribo-huset ApS, bifalder den lette tagsten:

”Der er tre fordele ved at arbejde med B&C tagstenen. For det første reducerer de sliddet på mine medarbejdere. For det andet er den ideel til dansk nybyg, og for det tredje har B&C 30 Ergo et identisk og smukt udseende lig de traditionelle betontagsten.”

Læs meget mere på www.lettag.nu.

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.