Black Friday og Silvan går ikke hånd i hånd

Klima | 23-11-2021 |

Black Friday er efterhånden blevet taget rigtig godt imod af alle virksomheder rundt omkring Danmark, men Silvan har valgt at have klimaet i fokus. Detailkæden har simpelthen valgt at donerer hele fem procent af deres omsætning til Plant et Træ. I år 2020 fik de doneret det flotte beløb på 700.000 danske kroner.

Silvan_blackfriday

Sidste år var en stor succes for Silvan da de donerede de mange tusinde kroner til Plant et Træ, og den succes vil de igen i år genoptage. Non-profit organisationen har det simple mål at plante træer til gavn for miljøet. Der er i alt plantet 1,5 millioner træer siden 1988, og støtten fra dette års donation vil støtte op omkring plantningen af nye skove i Danmark.

 Vi indgik partnerskabet med Plant et Træ i 2020, fordi vi er overbeviste om, at det vil have en positiv effekt på miljøet og i lokalsamfundene. Efter den store succes sidste år, hvor Plant et Træ kunne donere frugttræsplantager til 58 børnehaver, er vi mere end glade for at kunne informere om, at vi vil gøre dette igen, siger Rasmus Kjærgaard, CSO i Silvan.

Grønt tiltag

Samarbejdet mellem Silvan og Plant et Træ har bragt mange forskellige miljøvenlig klima tiltag ind i Silvans forretninger.
De gamle plastik bæreposer er blevet skiftet ud med plastikfri indkøbsposer, udelukkende anvendelse af LED belysning i alle butikker og implementeringen af en grønnere produktportefølje (“Skabt med omtanke”). Man har udover de ovennævnte nye miljøvenlige tiltag også lavet en trin-for-trin reduktion af plastforbruget i emballeringen. Silvan meddelte i Oktober sidste år, at man havde sparet 134.000 kilometer papir om året ved at udfase de trykte tilbudsaviser.

Vi hos Silvan er bevidste om vores ansvar for at blive mere bæredygtige, og vi bestræber os på at indfri FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Vi gennemgår løbende vores sortiment samt driften for at kunne identificere yderligere potentialer for forbedring, siger Jan Becker, CEO i Silvan.

Kilde: Silvan

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Klima

Klima | 06-04-2022 |

Fonden, som lanceres i april, skal finansiere udviklingen af klimavenlige løsninger til hotelbranchen med målet om at skabe en grønnere fremtid. I forbindelse med lanceringen […]

Klima

Klima | 05-04-2022 |

Klodens klima er ved at krydse den kritiske linje for en temperaturstigning på 1,5 grader. Hvis vi skal undgå de ødelæggende følger af det, skal […]

Klima

Klima | 25-03-2022 |

Meldgaard Miljø vinder EY Entrepreneur Of The Year 2021 i kategorien Sustainability. Juryen fremhæver bl.a. familievirksomhedens bidrag til, at vores samfund og andre virksomheder bliver […]

Klima

Klima | 22-03-2022 |

Hansgrohe gør status over sin bæredygtighedsstrategi på World Water Day 2022. Armatur- og bruseproducenten med hovedkontor i Tysklands Schwarzwald-region har allerede nået nogle af sine […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.